Rize'de bir Burger King şubesinin açılışına katılan İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete'den ilginç bir açıklama geldi. ''Ben sadece kurdele kesimine denk geldim, orada asla yemek yemedim. Kurdeleyi kestim ama yemek yeseydim İsrail'e destek vermiş olacaktım'' dedi.
www.yenisafak.com
www.odatv.com
www.haberler.com
'Burgerci' Başkan'ın savunması: Yemek yemedim sadece kurdele kestim | Rize Haberleri
Terör devleti İsrail'i protesto eden akademisyen Kemal Sağlam'ın darp edildiği, soykırım destekçisi Burger King'in Rize'deki şube açılışında kurdele kesenler arasında yer alan İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete'den ilginç bir açıklama geldi. Mete kendisini "Yemek yeseydim İsrail'e destek...
Günün demeci Burger King açılışına katılan AKP'li başkandan: Yemek yeseydim İsrail'e destek vermiş olurdum
Rize'deki Burger King açılışının yankıları sürüyor. Törene katılan birçok AKP'liden biri olan İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, "Ben orada hiç yemek yemedim. Yeseydim İsrail’e destek vermiş olacaktım" dedi.
Burger King açılışına katılan AK Partili belediye başkanına tepki yağıyor
İsrail'e destek verdiği gerekçesiyle boykot edilen zincirlerden biri de Burger King oldu. Önceki gün ünlü restoranın Rize'de yeni şube açılışı yapıldı. Duaların okunduğu törene AK Partili İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete de katıldı. Açılışa katıldığı için eleştiri oklarının hedefi olan Mete...