Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vadbav

Başarılı
Bugün Arçelik 570475 EB model bir buzdolabı aldım. Servis 4 saat çalıştırmayın sonra çalıştırın 12 saat hiçbir şey koymayın kendi çalışsın dedi. Derece olarak da dondurucu -18, alt taraf +4 idealdir dedi ve gitti. 4 saati geçti fişe taktım. Derece olarak otomatik -18 ve + 4 dijital ekranda göründü 10 15 saniye sonra ekranda görsel olarak resmini ekleyeceğim şey çıktı. Bu normal mi yoksa bir sorunu mu belirtiyor?

Dosya Ekleri

• PXL_20250201_194202674.webp
    PXL_20250201_194202674.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 350
Çözüm
2347. kez kullanma kılavuzunun süs olmasın diye verildiğini öğreniyoruz çünkü bir kere yetmiyor.
Aynı modeli bir yakınım kullanıyor. Buzdolabı çalışır vaziyetteyken tek çizgi olarak çalışıyor. Galiba yeni dijital modellerin çoğu böyle. Yarına kadar belirli bir düzeyde soğukluk hissederseniz bir problem yok demektir. Anormal bir şey olursa yetkili servisi çağırmak daha doğru olacaktır.

Yok düz fişe taktım -18 +4 olarak göründü. Sonra 15 saniye falan sonra dereceler gitti tek çizgi çıktı. Acaba ekranımı uyudu diye düşündüm belli bı saniye sonra devamlı derece göstermemek adına. Bilen biri vardır diye sordum ilk defa ekranlı buzdolabı kullanıyorum cahilim youtubede de bulamadım.

Aynı modeli bir yakınım kullanıyor. Buzdolabı çalışır vaziyetteyken tek çizgi olarak çalışıyor. Galiba yeni dijital modellerin çoğu böyle. Yarına kadar belirli bir düzeyde soğukluk hissederseniz bir problem yok demektir. Anormal bir şey olursa yetkili servisi çağırmak daha doğru olacaktır.
Hocam bende acaba ekranda devamlı yazmıyor belli bı saniye görünüyor ekran kararıyor gibisinden düşündüm danışmak istedim.

2347. kez kullanma kılavuzunun süs olmasın diye verildiğini öğreniyoruz çünkü bir kere yetmiyor.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam. Öğrenmiş oldum. Evet okuma alışkanlığımı geliştirmem gerekli. Vaktinizi ayırıp bakıp yardımcı olduğunuz için minnettarım. Hakkınızı helal edin.