Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, sorun silsilem HDD'den SSD'ye geçiş sürecinde başladı. Klonlama sonrası (Windows dahil klonlamaya) HDD'yi diskparttan clean komuduyla temizlemiştim.

Lakin aç kapa yaptıktan sonra mavi ekran selamladı beni. SSD diskime ISO ile yeni Windows kurdum, etkinleştirdim.
Şu anda olan sorunum şu; kurulumu C diskine yaptım, lakin, D diskinde hala Windows dosyaları var. Ve D diskinde kalan uygulamalarıma da erişim sağlayamıyorum.

Ekran Görüntüsü (1).webp

Ekran Görüntüsü (2).webp

Ekran Görüntüsü (3).webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam amacınız kurulumdan önceki dosyaları kurtarmak mı?
Eğer değilse HDD'yi çıkarın, Windows 10 kurulum ekranında bütün SSD'yi komple silin.
Ardından tek bir bölüme (C) Windows 10 kurulumunu yapın.

Amaç önceki dosyaları da kurtarmaksa henüz temiz kurulum yapmamışsınız son görselden anladığım kadarıyla. Bu kadar şeyi temiz kurulumdan sonra mı indirdiniz? Uygulamalarınız duruyor yani. Erişemiyor musunuz?
Hocam, ilk görselden anladığım kadarıyla Windows EFI dosyalarınız ve Windows sistem dosyalarınız farklı disklerde.
Disk 1'deki 629 MB'lık kısmı biçimlendirin (yeni bölüm oluşturun.)
linkten EaseUS Partition Manager uygulamasını indirin.
Uygulamayı kullanarak ilk görselde "EFI Sistem Bölümü" yazan bölümü, yeni oluşturduğunuz 629 MB'lık bölüme klonlayın.
Sorunsuz bir biçimde klonladıysanız bilgisayarın BIOS ayarlarında iki tane Windows Boot Manager seçeneği gözükecektir.
Eğer buraya kadar doğru yaptıysanız Disk 0'ın içini komple silebilirsiniz.

Onun haricinde Disk 1'in içinde (D) bölümüne neden erişemediğinizi anlamadım, şifrelemiş vs. olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Hocam D diske erişimim var lakin, ben temiz kurulum yapmadan önce mavi ekran almıştım. O zaman da HDD'yi SSD'ye klonlamıştım. Şu anda da sanırım D diskinde Windows dosyaları var ama Windows C ye kurulu gözüküyor.
Ek olarak dediğiniz işlemi yaptım da, o clone of g sürücüsü yetim gibi kaldı öyle.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).webp
    Ekran Görüntüsü (4).webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 53
Hocam amacınız kurulumdan önceki dosyaları kurtarmak mı?
Eğer değilse HDD'yi çıkarın, Windows 10 kurulum ekranında bütün SSD'yi komple silin.
Ardından tek bir bölüme (C) Windows 10 kurulumunu yapın.

Amaç önceki dosyaları da kurtarmaksa henüz temiz kurulum yapmamışsınız son görselden anladığım kadarıyla. Bu kadar şeyi temiz kurulumdan sonra mı indirdiniz? Uygulamalarınız duruyor yani. Erişemiyor musunuz?

Çözüm