Çözüldü Call of Duty Black Ops Cold War açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

boldpilot

Uzman
Arkadaşlar oyunu kurdum, acmak ıstedıgım bu sekılde kalıyor. Isletımım sıstemım Windows 11 ne yapmam gerek? Yardımlarınız ıcın teşekkürler.

WhatsApp Image 2025-03-23 at 16.46.47.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çöp Repack oyunlarda olan bir sorunmuş :cool:
  • Oyun klasörüne sağ tıkla ve Salt okunur işaretini kaldır, alt klasörlere de uygula de.
  • Bir de oyunu BlackOpsColdWar.exe ile çalıştıri Black Ops Cold War Launcher.exe ile değil.
Çöp Repack oyunlarda olan bir sorunmuş :cool:
  • Oyun klasörüne sağ tıkla ve Salt okunur işaretini kaldır, alt klasörlere de uygula de.
  • Bir de oyunu BlackOpsColdWar.exe ile çalıştıri Black Ops Cold War Launcher.exe ile değil.
Bilginiz bu kadar yetiyor işte, o Crackler'in oyunun yapılış sürecinden bile daha zorlu olduğunu bilmiyorsunuz.

Bilginiz bu kadar yetiyor işte, o Crackler'in oyunun yapılış sürecinden bile daha zorlu olduğunu bilmiyorsunuz.

Crack ve Crack yazarları hakkında bir gram bilgin olsa, Scene gruplarının repacklere hatta torrente bile çöp dediğini, bunları indirenlere de çöplükte gezen zavallılar olarak baktığını bilirsin. Wiki'de Release gruplarıyla ilgili Türkçe makalelerin kaynağı benim tercümelerim. Git başka yerde zırvala.

Kaldı ben korsana karşı değilim. Senin gibilerin burnunu çıkarmadığı repack çöplerine karşıyım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt