Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Güncel olarak en avantajlı ödeme sistemi hangisi şu sıralar? Sipay kullanıyordum, %60'tan %40'a düşürülmüş geri ödeme oranı.
Oldubil kullanıyorum şu an aman aman vermiyor ama yeterli geliyor.
Tearz
Uzman
Bende sipay kullanıyordum. Oranlar düşünce Popypara geçtim. %50 Cashback veriyor.Güncel olarak en avantajlı ödeme sistemi hangisi şu sıralar? Sipay kullanıyordum, %60'tan %40'a düşürülmüş geri ödeme oranı. YouTube, Prime gibi dijital abonelikler için kullanıyorum.
2-3 kuruş geri kazanacaksınız diye ismi cismi belli olmayan ödeme kuruluşlarına paranızı yatırmayın.
Tearz
Uzman
TCMB denetiminde olan para kuruluşlarına güvenmemek için hiçbir sebep yok.2-3 kuruş geri kazanacaksınız diye ismi cismi belli olmayan ödeme kuruluşlarına paranızı yatırmayın.
Evet Papara ve İninal'in akıbetlerini gördük.TCMB denetiminde olan para kuruluşlarına güvenmemek için hiçbir sebep yok.
Tearz
Uzman
Demek ki TCMB denetimi altındaymış. Bu olaylar her banka veya uygulamada olabilir. Siz bilinçli bir şekilde kullanırsanız hiçbir şey olmaz.
Ben de onu diyorum. Bilinçli bir kullanıcı 3 kuruş için ismi cismi duyulmamış ödeme kuruluşlarına güvenmemelidir. Sonrasında böyle mağduriyetler yaşanıyor. İnternet servis sağlayıcıları gibi ön ödemeli kartlar da sürekli artıyor. Bakkal açar gibi İSS ve ön ödemeli kart çıkıyor.Demek ki TCMB denetimi altındaymış. Bu olaylar her banka veya uygulamada olabilir. Siz bilinçli bir şekilde kullanırsanız hiçbir şey olmaz.