wexn

Uzman
Ağustos'tan beri bu sorunla karşı karşıyayım. Aldığım CAT 6 kablo çok nadir şekilde 1000 Mbps hız veriyor onun dışında genelde hep 100 Mbps hız veriyor. Bu sorunu çözme yolu var mı? Yoksa yeni kablo mu almam gerek?

1728742533059.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü güncel mi, modem yazılımı güncel mi? Ayrıca modem ethernet çıkışlarını teker teker denediniz mi? Portlardan yalnızca birisi gigabit destekliyor olabilir. Modeminiz nedir?

Baska bir CAT6 ya da CAT6A kabloyla deneme şansınız varsa deneyin. UGreen olmasını öneririm, olmazsa iade edersiniz.

Sürücü güncel mi, modem yazılımı güncel mi? Ayrıca modem Ethernet çıkışlarını teker teker denediniz mi? Portlardan yalnızca birisi gigabit destekliyor olabilir. Modeminiz nedir?

Baska bir CAT6 ya da CAT6a kabloyla deneme şansınız varsa deneyin. Ugreen olmasını öneririm, olmazsa iade edersiniz.

Sürücülere tam bakamadım ama aygıt yöneticisinde güncel yazıyor, modem yazılımını güncelledim çıkışların hepsini denedim modem TurkNet'in verdiği VMG8623-T50b şu anda başka bir kablom yok test edebileceğim.

Edit: ARMOURY Crate uygulamasında sürücü güncellemesi var diye gözüküyor onu indireceğim.

Test edip sonuçları paylaşacağım.

Sürücülere tam bakamadım ama aygıt yöneticisinde güncel yazıyor, modem yazılımını güncelledim çıkışların hepsini denedim modem TurkNet'in verdiği VMG8623-T50b şu anda başka bir kablom yok test edebileceğim.

Edit: ARMOURY Crate uygulamasında sürücü güncellemesi var diye gözüküyor onu indireceğim.

Aygıt yazılımında güncel demesi güncel olduğu anlamına gelmez. Aygıt yöneticisinden donanım kimliğini söyleyin bakalım en güncel driverına. Anakart marka ve model de söyleyin.

sürücülere tam bakamadım ama aygıt yöneticisinde güncel yazıyor, modem yazılımını güncelledim çıkışların hepsini denedim modem TurkNet'in verdiği VMG8623-T50b şu anda başka bir kablom yok test edebileceğim.

Edit: Armoury Crate uygulamasında sürücü güncellemesi var diye gözüküyor onu indireceğim.

Öncelikle Armoury Crate üzerinden yaptığım güncellemelerde bir değişiklik sağlanmadı hala 100 Mbps hız alıyorum. Kadircn'nin paylaştığı rehberide yapmama rağmen bir değişiklik elde edemedim.

Aygıt yazılımında güncel demesi güncel olduğu anlamına gelmez. Aygıt Yöneticisi'nden donanım kimliğini söyleyin bakalım en güncel driverına. Anakart marka ve model de söyleyin.

Armoury Crate üzerinden güncelleme yaptım ama yine de söyleyeyim. Donanım kimlikleri fotoğraftadır anakart marka modelim ise ASUS Prime A620M-K

1728747108855.webp

Öncelikle Armoury Crate üzerinden yaptığım güncellemelerde bir değişiklik sağlanmadı hala 100 Mbps hız alıyorum. Kadircn'nin paylaştığı rehberide yapmama rağmen bir değişiklik elde edemedim.

Armoury Crate üzerinden güncelleme yaptım ama yine de söyleyeyim. Donanım kimlikleri fotoğraftadır anakart marka modelim ise ASUS Prime A620M-K

Eki Görüntüle 90042

Armaory create de güncel driver indirmez. Windows 10 mu 11 mi kullanıyorsun?

Hocam sen Asus'un sitesindeki Windows 10 olarak indir dediğim yöntemle yap.

bu linkteki dosyayı indir. rar olarak ayıkla. ardından aygıt yöneticisine gelip sürücü güncelleştirmesini bilgisayardan göz atıp dedikten sonra rar'dan çıkardığın dosyayı yükle.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-12 185223.webp
    Ekran görüntüsü 2024-10-12 185223.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 88