Çekiliş konularında özel mesaj özelliğine izin verilebilir

Makaleler
1
Yer
KüçükÇiftlik Park Megadeth Konseri
Merhaba,

Biliyorsunuz ki forumda zaman zaman hediye/çekiliş konuları açılıyor. Bu tarz durumlarda araya üçüncü taraf bir platform girmesine gerek kalmadan Sosyal üzerinden iletişim sağlayabilecekleri bir düzenleme getirilse güzel olur diye düşünüyorum. Biliyorsunuz konuşmalar bölümünü sadece yetkililer kullanabiliyor ama bu tarz konulara özel konu sahibine yetki verilebilir. XenForo yapısını bilmediğimden böyle bir şey mümkün müdür bilmiyorum ama eğer mümkünse önerisini yapayım dedim.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an bu gibi durumlar çok olmadığı için, özel mesaja ihtiyaç duyulduğunda konu sahibi konuyu raporlayarak moderatörlerden bir ÖM grubu oluşturmasını isteyebilir. Bu gibi talepler şu an karşılanabiliyor. Üye sayısı çoğaldığında başka bir çözüm düşünülebilir.

Bende çekiliş yapmak istiyorum ama sonra nasıl özel ulaşacağımı bilemiyorum.
Bence uygulanabilir.

Şu an bu gibi durumlar çok olmadığı için, özel mesaja ihtiyaç duyulduğunda konu sahibi konuyu raporlayarak moderatörlerden bir ÖM grubu oluşturmasını isteyebilir. Bu gibi talepler şu an karşılanabiliyor. Üye sayısı çoğaldığında başka bir çözüm düşünülebilir.
Özel Mesaj özelliği direkt olarak eklense bence çok iyi olur. Birbiriyle tanışmak isteyen kişiler daha rahat konuşurlar.

Özel Mesaj özelliği direkt olarak eklense bence çok iyi olur. Birbiriyle tanışmak isteyen kişiler daha rahat konuşurlar.
Ama bunun getireceği dezavantajlar çoktan konuşuldu. Daha ilk saniye aklıma gelenleri yazayım.

1. Bir sorun hakkında konuşulur iken DM kutusundaki sohbete odaklanılır ve çözüm iki kişi arasında bulunursa herkes ile paylaşmayabilir.

2. Kavgalar: Vay efendim sen bana neden böyle cevap yazdın?

3. Herkesin içinde yapamayacakları tuzaklar: Kardeşim al şu BenVirusDegilim.sh ve promosyon BeniAc.exe'yi, içerisinde çok güzel şeyler var. Şey, at kişneme sesi geldi normal mi? Normal normal o benim truva atım. Antivirüs kapat kardeşim.

Ama bunun getireceği dezavantajlar çoktan konuşuldu. Daha ilk saniye aklıma gelenleri yazayım.

1. Bir sorun hakkında konuşulur iken DM kutusundaki sohbete odaklanılır ve çözüm iki kişi arasında bulunursa herkes ile paylaşmayabilir.

2. Kavgalar: Vay efendim sen bana neden böyle cevap yazdın?

3. Herkesin içinde yapamayacakları tuzaklar: Kardeşim al şu BenVirusDegilim.sh ve promosyon BeniAc.exe'yi, içerisinde çok güzel şeyler var. Şey, at kişneme sesi geldi normal mi? Normal normal o benim truva atım. Antivirüs kapat kardeşim.
Çok güzel özetlemişsiniz. Anladım, teşekkürler. Ki bende bu yüzden olmadığını tahmin ediyordum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt