Mesaj alanları sekmesine "konular" ve "mesajlar" göstergeleri eklenebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Şişman Adam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 84
  • Etiketler Etiketler
Şişman Adam

Yetkili Üye
Moderatör
Makaleler
2
Yer
Ankara
Selamlar,

Profil sayfamızda eskiden "mesaj bölümleri" sekmesi vardı ve o sekmede de "konular" ile "mesajlar" göstergeleri vardı. Bu sayede hangi kategoride hangi konuları açtığımızı ve mesajlarımızı daha hızlı görebiliyorduk. Açıkçası buna oldukça elim alışmıştı. Önceden açmış olduğum konulara bakmak istediğimde bu şekilde bir yol izleyerek bakıyordum.

Şimdi ise "mesaj alanları" sekmesi gelmiş ve eskisi gibi konu/mesaj ayrımı yapılmamış. Yine eskisi gibi "konular" ve "mesajlar" göstergeleri eklenebilirse güzel olur diye düşünüyorum.

Pek de elzem bir şey değil elbette farkındayım, çok ufak bir öneri bu. Ancak elim alıştığı için son zamanlarda gözüme batmaya başladı açıkçası.

Ne dersiniz?

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz özellik kaldırılmadı diye biliyorum, belki kapatılan eklentilerden biri olabilir bu konu hakkında tam bir bilgiye sahip değilim.

Yine de geçici bir çözüm sunayım, Gelişmiş Arama ile mesaj alanlarında gördüğünüz bir kategoriyi ve kullanıcı sınırlamasını yaparak istediğiniz verilere ulaşmanız mümkün.

Örneğin, kendi kullanıcı adımı sınırlayıp "Güvenlik" kategorisindeki mesajlarımı arattırdım:

1745259545847.webp

Bahsettiği özellik burası değil mi? Halen duruyor burası ise.
@Şişman Adam

Eki Görüntüle 142572
Tam olarak değil. Bir de o listenin sağ yukarı kısmında "konular" ve "mesajlar" göstergesi olurdu. Örneğin listede "Teknik Destek" kategorisinin karşısında "konu" olarak 12, "mesaj" olarak 35 yazardı. Sen bu senaryoda 12 rakamına tıklayınca Teknik Destek kategorisinde açmış olduğun 12 adet konu listelenirdi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt