ChatGPT’nin Kahve Falı Yorumu Sonrası 12 Yıllık Evlilik Sona Erdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 76

Techolay

Bot
Makaleler
7
ChatGPT’nin Kahve Yorumu Sonrası 12 Yıllık Evlilik Sona Erdi

Yunanistan’da yaşayan bir kadın, 12 yıllık evliliğini ChatGPT’nin yaptığı kahve falı yorumunun ardından bitirme kararı aldı. Yapay zekâ destekli bu sıra dışı olay, hem teknoloji dünyasında hem de sosyal medyada tartışma yarattı. ChatGPT, Kahve Telvesinden Evliliği Sorgulatan Mesajlar Verdi Yunan kadının, geleneksel bir yöntem olan kahve falını teknolojiyle birleştirmesi beklenmedik sonuçlar doğurdu. “Tasseografi” adı verilen…

Devamını Oku: ChatGPT’nin Kahve Falı Yorumu Sonrası 12 Yıllık Evlilik Sona Erdi
Kaynak: Techolay

Çok komik bir olay bence.
Düşünsenize ''Dün öğle saatlerinde buluta baktım ve senin silüetinde bir adam bir kadınla birlikteydi, kesin beni aldatıyorsun. Tanrıdan tarafıma bir mesaj gönderildi.'' demekle aynı kafa bence.

ChatGPT kralımdır bundan sonra o erkeğin hayatını kurtardı.

Çok komik bir olay bence.
Düşünsenize ''Dün öğle saatlerinde buluta baktım ve senin silüetinde bir adam bir kadınla birlikteydi, kesin beni aldatıyorsun. Tanrıdan tarafıma bir mesaj gönderildi.'' demekle aynı kafa bence.
Kadınlar neden böyle aptalca şeylere inanıyor anlam veremiyorum. Hani böyle cinsiyet aşağılamak için söylemiyorum, gerçekten böyle anlamsız ve mantıksız şeylere inananların çoğu kadın. Neden?

@Abby Anderson, bence bu işin sonunda bu kadın aslında aldatan taraf olarak meydana çıkar. Keşke yakından takip edebilseydik. ''Neden?'' sorusunun cevabını hadi gel ChatGPT'ye soralım. Sonuçta tüm olayı başlatan o idi değil mi?

Kadınların bu tür şeylere daha fazla inanmasının başlıca nedeni, toplumsal olarak duygusal farkındalıklarının ve ilişkilere verdiği önemin daha yüksek olmasıdır. Bu da onları sezgisel, spiritüel ya da kişisel gelişim odaklı içeriklere daha açık hale getirir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt