Rocket League hesap alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CeF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 38

CeF

Becerikli
Makaleler
1
Merhaba,

Oyunda yeni sayılırım. Farklı bir mantıktan düşününce para yatırmanın gereksiz olduğunu anladım. Para yatırmak yerine güzel bir hesap alsam nasıl olur? İtem satış gibi yerlerde, ortalama 1.000 TL verebilirim. Belki bir gün satarsam zararımda olmayacak en azından.

İnternette satılıyorsa alabilirsin ama geri satarken satabileceğini sanmıyorum. Çok talep yok çünkü. Ayrıca istediğin itemlere sahip hesap bulman da zor. Eskiden oyunda takas sistemi vardı CS'deki gibi skinlerini başka oyunculara satabiliyordun kredi karşılığı, sonradan kaldırdılar bu sistemi. Ama internette bir video görmüştüm tekrar geri getirecekler diye. Şu anlık gelmedi, ne olur bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu 2018'den beri oynuyorum. Şu anda eskiye kıyasla güzel eşyalar elde etmek çok daha kolay. O zamanlar CSGO mantığında kasa açma sistemi vardı, diğer oyuncularla takas yapabiliyordun, black market gol patlaması ya da araba kaplaması gördüğünde ilgini çekiyordu.
Hesap almanızı, piyasası olmayan oyuna yatırım yapmanızı önermem. Epic Games üzerinden oynuyorsanız oyunun kendi mağazasına TL ile satılan paketler geliyor bazen (steamde dolar ile satılıyor), şu an güncel olmadığı için açıp kontrol edemiyorum ama fiyatları makul oluyor. Çok hoşunuza giden bir şey olursa onlardan alabilirsiniz onun dışında oynayarak da göze hitap eden eşyalar kazanabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt