Çizgi film içerikli YouTube kanalı tutar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Charles Smith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 111
  • Etiketler Etiketler
    youtube

Charles Smith

Yetkin
Makaleler
6
Karakterlerin çizimlerinden senaryoya kadar her şeyi biz yapıyoruz. Çocuk cizgifilmi. Brainrot yok. Yani 2 saniyede bir ekran değişmiyor, sacma sapan karakterler veya sesler yok. Düz bildiğin cizgifilm. Animasyon kalitesi Kral Şakir'in ilk bölümlerinden bir tık aşağıda diyebilirim. YouTube'da 4 farklı kanalda (İngilizce, Arapça, Rusça ve Türkçe) yayınlayacağız.

Para kazanmazsın YouTube üzerinden ama yeni YouTube yasasına göre çocuk çizgi film içeriklerden para kazanılmıyor anca sponsorluk falan alırsan.

Para kazanmazsın YouTube üzerinden ama yeni YouTube yasasına göre çocuk çizgi film içeriklerden para kazanılmıyor anca sponsorluk falan alırsan.

Nasıl yani? Onca cizgifilm falan bedavaya mi yapılıyor? Onlar nasıl kazanıyor? Kardeşimle birlikte bir sürü cizgifilm izliyoruz ve hiçbirinde sponsorluga denk gelmedim.

Tek kanalda dublaj ve altyazılı yayınlarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum hocam.

Tek kanalda dört dil mi? Algoritma için sorun oluşturmaz mi?

Bence şu ytdeki saçma salak çizgi film demeye bin şahit şeylerden yapın, çok daha iyi tutar. Mesela GTA 5 modlu help me help me diyen bebek gibi

Kendi kardeşime izletmeyeceğim şeyler yapmak istemiyorum ama belki.

Nasıl yani? Onca cizgifilm falan bedavaya mi yapılıyor? Onlar nasıl kazanıyor? Kardeşimle birlikte bir sürü cizgifilm izliyoruz ve hiçbirinde sponsorluga denk gelmedim.
YouTube coppa yasasını okursan orada detaylıca açıklama var hocam çoğu çocuk için video üreten kişiler bu yüzden piyasadan silindi.

YouTube coppa yasasını okursan orada detaylıca açıklama var hocam çoğu çocuk için video üreten kişiler bu yüzden piyasadan silindi.
Biraz araştırdım YouTube kids yüklersen kazanabiliyormuşun düzenleme gelmiş ama normal YouTube yüklersen para kazanma olmuyor.

Son düzenleme:
Biraz araştırdım YouTube kids yüklersen kazanabiliyormuşun düzenleme gelmiş ama normal YouTube yüklersen para kazanma olmuyor.

Sagolun hocam. Oradan paylasiriz.

Ayrica bir kullanici olarak deneyimimi soyleyeyim, YouTube'da YouTube Kids icerikleri var ancak yorumlar falan kapali. Asagida ise YouTube Kids'te izleyin yaziyor. Yani ayni icerige iki platformda da ulasabiliyoruz. Simdi birisi YouTube'dan bu Kids icerigini izlerse uretici kazanamiyor ama Kids'ten ayni icerigi izlerse kazaniyor mu? YouTube'da cizgifilm acarken bir suru reklam cikiyor ama. Bu para nereye gidiyor?

Sagolun hocam. Oradan paylasiriz.

Ayrica bir kullanici olarak deneyimimi soyleyeyim, YouTube'da YouTube Kids icerikleri var ancak yorumlar falan kapali. Asagida ise YouTube Kids'te izleyin yaziyor. Yani ayni icerige iki platformda da ulasabiliyoruz. Simdi birisi YouTube'dan bu Kids icerigini izlerse uretici kazanamiyor ama Kids'ten ayni icerigi izlerse kazaniyor mu? YouTube'da cizgifilm acarken bir suru reklam cikiyor ama. Bu para nereye gidiyor?
Ben çocuk içeriği üretmediğim için bilmiyorum desem yeridir coppa yasası detaylıca okunursa orada açıklamalar var yasada anlamadığın birşey olursa yapay zeka üzerinden de yardım alabilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt