YouTube kanalı nasıl geliştirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10593
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 414
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

Onunla sıkıntım yok, ben beni YouTube'da geçince bana hava atıyor, "hayatta başarın yok" diyor. Şu an oyun geliştirmeyle ilgileniyorum, demo bir oyun da var, deneme oyunu bir tane var, Python'la yapılmış. Her zaman dua ederim kanalı kapansın diye benimle dalga geçince.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onunla sıkıntım yok, ben beni YouTube'da geçince bana hava atıyor, "hayatta başarın yok" diyor. Şu an oyun geliştirmeyle ilgileniyorum, demo bir oyun da var, deneme oyunu bir tane var, Python'la yapılmış. Her zaman dua ederim kanalı kapansın diye benimle dalga geçince.
Dostum anlamıyorsun bak. Demek ki zorba salak çocuğun teki. Başka arkadaşın mı yok da psikolojik olarak zararlı biriyle arkadaşsın?

Shorts yayınları çok izleniyor gördüğüm kadarıyla. Deneyebilirsiniz.
Onları gördüm, belki denerim.

Dostum anlamıyorsun bak. Demek ki zorba salak çocuğun teki. Başka arkadaşın mı yok da psikolojik olarak zararlı biriyle arkadaşsın?
Çok var, onunla istesem görüşmem, iyiyiz aslında ama benim onu geçmemi istemiyor. Hocam zaten onunla görüşmesem de olur, sıkıntı yok benim için.

Zaten hem Shors'ta hem uzun videoda en çok izlenen videomu toplasam benim 24B videoma yetişemiyor, bana 1.63B abonesiyle hava atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt