Aeronight
Yetkin
Arkadaşın değil o, o zaman.Birçok dersimde onu geçiyorum seni geçtim deyince kavga çıkartıyor, vurmak istemiyor. Eskiden karşılık verirdim, suçlu ben çıkardım. Anneme küfür edilmediği sürece bir şey demiyorum.
Arkadaşın değil o, o zaman.Birçok dersimde onu geçiyorum seni geçtim deyince kavga çıkartıyor, vurmak istemiyor. Eskiden karşılık verirdim, suçlu ben çıkardım. Anneme küfür edilmediği sürece bir şey demiyorum.
Dostum anlamıyorsun bak. Demek ki zorba salak çocuğun teki. Başka arkadaşın mı yok da psikolojik olarak zararlı biriyle arkadaşsın?Onunla sıkıntım yok, ben beni YouTube'da geçince bana hava atıyor, "hayatta başarın yok" diyor. Şu an oyun geliştirmeyle ilgileniyorum, demo bir oyun da var, deneme oyunu bir tane var, Python'la yapılmış. Her zaman dua ederim kanalı kapansın diye benimle dalga geçince.
Onları gördüm, belki denerim.Shorts yayınları çok izleniyor gördüğüm kadarıyla. Deneyebilirsiniz.
Çok var, onunla istesem görüşmem, iyiyiz aslında ama benim onu geçmemi istemiyor. Hocam zaten onunla görüşmesem de olur, sıkıntı yok benim için.Dostum anlamıyorsun bak. Demek ki zorba salak çocuğun teki. Başka arkadaşın mı yok da psikolojik olarak zararlı biriyle arkadaşsın?