Çok sıkılıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ratchet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 256
Merhaba sevgili arkadaşlar. Çok sıkılıyorum. Günlük işlerimi yaptığımda zamanımı nasıl geçireceğimi bilemiyorum. Ve artık şu an dayanılmaz hale geliyor. Animasyon severim ve artık izlencek bir şey de kalmadı galiba. Anime sevmem. Öneriniz var mıdır acaba? Böyle nasıl desem sadece eğlence oalrak değil. Hem eğlenebileceğim hem de bana fayda sağlayacak bir şeyler olabilir. Önerilerinize açığım.
PSP alip icindeki God of War oyunlarini oynamayi deneyebilirsin. Bence bu seni uzun bir sure oyalar. Fakat almadan once yeni konu acmalisin. Tokatci cok.

Oyun oynamayı bırakalı çok oldu hocam.
Hmm. Hem profil fotografin hem de ismin Sony'nin oyun karakterlerlerinden biri. O yuzden PSP onereyim dedim. Bence bir comeback atmayi deneyebilirsin. Ben kendimi boslukta hissettigim zaman yaptigim isi birakip oyun oynarim. Dizi olarak The Walking Dead oneririm.

Hmm. Hem profil fotografin hem de ismin Sony'nin oyun karakterlerlerinden biri. O yuzden PSP onereyim dedim. Bence bir comeback atmayi deneyebilirsin. Ben kendimi boslukta hissettigim zaman yaptığım isi birakip oyun oynarim. Dizi olarak The Walking Dead oneririm.

Yeniden oyun oyna diyorsunuz demek...özlemedim değil tabii. Tamam ya bu akşam Steam indireyim. Boş zamanlarımda oynamayı deneyim. Teşekkür ederim.(farklı önerileri olana hala açığım tabii:D)

Merhaba sevgili arkadaşlar. Çok sıkılıyorum. Günlük işlerimi yaptığımda zamanımı nasıl geçireceğimi bilemiyorum. Ve artık şu an dayanılmaz hale geliyor. Animasyon severim ve artık izlencek bir şey de kalmadı galiba. Anime sevmem. Öneriniz var mıdır acaba? Böyle nasıl desem sadece eğlence oalrak değil. Hem eğlenebileceğim hem de bana fayda sağlayacak bir şeyler olabilir. Önerilerinize açığım.

Halo Infinite'yi bitir.

Valorant başla

Geri
Yukarı Alt