Crucial P3 Plus SSD'nin okuma/yazma ve sıcaklık değerleri normal mi?

Bütçe
3000
Flash ID2 olana tıklayınca da herhangi bir indirme işlemi tepki vs. yok.

Laptop kasa modelim Excalibur G870, direkt attığınız linkteki soğutma Exceria Pro ve laptopum için uyumlu olur mu?

Kendim de Victus laptopta kullanıyorum. 2 adet geliyor. İki tarafina da uygulayinca biraz kasti ve ucu ucuna sığdı. Benim SSD'nin alt tarafi boş olduğu için alttakini çıkardım sorun olmadı. Bundan incesini bulmanız zor olur.%99 sigacaktir.

Kendim de Victus laptopta kullanıyorum. 2 adet geliyor. İki tarafina da uygulayinca biraz kasti ve ucu ucuna sığdı. Benim SSD'nin alt tarafi boş olduğu için alttakini çıkardım sorun olmadı. Bundan incesini bulmanız zor olur.%99 sigacaktir.
Termal pad alsam arada çok fazla fark olur mu Exceria Pro'yu soğutmak için yeterli olmaz mı termal padler?

Termal pad alsam arada çok fazla fark olur mu Exceria Pro'yu soğutmak için yeterli olmaz mı termal padler?
Bunda da zaten pad var boy boy yaninda geliyor.Metal plaka ile araya koyuyorsunuz.Sadece pad ne kadar sonuç verir bilmiyorum.
Elemanın biri şöyle deneyler yapmış.Özetle çip boyutunda kesilen termal padler daha iyi sonuç veriyor.

Son düzenleme:
Bunda da zaten pad var boy boy yaninda geliyor.Metal plaka ile araya koyuyorsunuz.Sadece pad ne kadar sonuç verir bilmiyorum.
Elemanın biri şöyle deneyler yapmış.Özetle çip boyutunda kesilen termal padler daha iyi sonuç veriyor.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, Exceria Pro'nun yanında boy boy termal pad'in yanında gelmesi de çok iyiymiş.

Videolardan da anlaşılacağı gibi termal pad de gayet yeterli olur gibi duruyor

Çok da kullanmamişsiniz SSD'yi aslinda. 97 gün kullanılmış sadece. Garantiye gönderebilirsiniz, değişim yapılabilir birebir.

Şunu indirip test sonuçlarını atabilir misiniz?
Sonunda indirip testi yapabildim, buyrun sonuçlar

Dosya Ekleri

• sonuç.webp
    sonuç.webp
    107,7 KB · Görüntüleme: 8
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, Exceria Pro'nun yanında boy boy termal pad'in yanında gelmesi de çok iyiymiş.

Videolardan da anlaşılacağı gibi termal pad de gayet yeterli olur gibi duruyor

Sonunda indirip testi yapabildim, buyrun sonuçlar
Pad ssdnin yanında degil sogutucunun yaninda geliyor yanlış anlaşılmış.

Geri
Yukarı Alt