Dahili ONT bulunan SOL modem nasıl değiştirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onurksc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 651
  • Etiketler Etiketler
    superonline
Müşterileri şununla uğraştırmaları çok komik ya. Ne saklıyorlarsa artık.

Konu çok eski olduğu için ağ ayarlarından hangisini seçmem gerektiğini göremediğim için hiç anlayamadımburadan hangisini seçeceğim acaba?Eki Görüntüle 124384
Rehber eskimiş, görseller kayıp. Kusura bakma fark etmemişim.

Şu yöntemi denersen sonuca ulaşabilirsin. Cidden çok uğraştırıcı ve can sıkıcı olmaya başladı bu durum...

Rehber eskimiş, görseller kayıp. Kusura bakma fark etmemişim.

Şu yöntemi denersen sonuca ulaşabilirsin. Cidden çok uğraştırıcı ve can sıkıcı olmaya başladı bu durum...

Yok hocam saat 4:30 oldu saatlerdir uğraşıyorum ve hiçbir türlü yapamadım veya ben beceremedim aklıma takılan tek soru şu şu an, ben ONT ve modemi bağladığımda hiçbir şekilde modemde internet ışığı kalıcı yanmadı sürekli yanıp söndü ben Keenetic marka bir router alsam kendisi otomatik ID ve şifreyi alır mı? Alırsada internet ışığı yanar ve ben bu router ve ONT'yi kullanabilir miyim?

Keenetic modemin bu bilgileri alabilmesi için WAN girişi bulunan bir modeme ihtiyacınız var. Elinizdeki orijinal modem Dahili ONT'li olduğu için o yöntem mümkün değil.

Keenetic modemin bu bilgileri alabilmesi için WAN girişi bulunan bir modeme ihtiyacınız var. Elinizdeki orijinal modem Dahili ONT'li olduğu için o yöntem mümkün değil.

Tamamdır, o zaman bir şekilde WAN ID ve şifreyi almam gerekli.

Merhabalar. Superonline'in verdigi Nokia G-010g-R ONT cihazini kullaniyorum. Ancak memnun kalmadigim icin kendim yurtdisindan Alcatel G-010S-P getirdim ve openwrt yuklu sfp portu olan x86 custom routera taktim. Superonline 'in kendi ONT cihazini bagladigimda herhangi bir sorun olmadan calisiyor ancak yeni aldigim ONT cihazini takinca balganti yapamiyorum. Eski ONT cihazimdaki hangi bilgileri yenisine islemem gerekiyor ve bunlari nasil ogrenirim yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…