Ruthlesson88
Başarılı
Esenlikler. Keenetic KN-3610 modem ve odamdaki masaüstü bilgisayar için TP-Link Archer TX20U Plus kullanıyorum. Oda ve modem arasında 15 metre kadar mesafe ve kalın duvarlar var. Biraz araştırdım ama konuya hakim değilim pek, hem de kullananların yorumlarını model bazında merak ediyorum. (Üretici hatalı vs. sorunlar) Sadece odama giden sinyal gücünü daha da arttırmak için 1 tane mesh sistem almayı düşünüyordum. Sanırım 1 tane yeterli olur, sizce de öyle mi? Güvenilir sitelerden fiyat performans açısından 4 model belirledim almak için. İş için de bilgisayarı kullandığım için internet bağlatısında kopma ve yavaşlama olmasını istemiyorum. Bütçe sorunu bu konuda yok o yüzden. (İnternet Vdsl hızı 35 mbps'ye kadar indirme 10 mbps'ye kadar karşıya yükleme bu arada) TP-Link Deco PX50 3'lü 8.400 TL. TP-Link Deco X60 Tekli 3.375 TL. Deco X20 2'li ve Deco X50 2'li aynı fiyata 4.500 TL. Benim kullanım senaryomda hangisi mantıklı ve uygun olur? Gerekir mi daha çok para vermeye? (Ayrıca önceden kullanmadım hiç bu sistemi. Tak-Çalıştır düzeniyle uygulamadan yönetiliyor sanırım.) Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Keenetic Hopper DSL
AX1800 Çift Antenler Yüksek Kazançlı Kablosuz USB Adaptör
Keenetic Hopper DSL
AX1800 Çift Antenler Yüksek Kazançlı Kablosuz USB Adaptör