Detaylar
Kim cevapladı?Picky
Uzman
Çok merak ediyordum bu oyunu. Daha iyi bir indirim olmaz herhalde yakın zamanda. Kaçırmamak lazım.
emilbreivik
Uzman
Epic Games'te 28 TL (0.66 USD) hocam. Aşırı platform takıntısı olan biri değilseniz Epic Games'ten alın.
Son düzenleyen: Moderatör:
@emilbreivik, sırf o yüzden Epic'ten almıyorum oyunları. Biraz fazla olsun, Steam olsun.
emilbreivik
Uzman
@emilbreivik, sırf o yüzden Epic'ten almıyorum oyunları. Biraz fazla olsun, Steam olsun.
Tercih meselesi tabii. Gerçi Epic Games'yen alın yazdım ama ben de fiyatı fazla olsun ama Steam'den olsun kafasındayım. Bu düşüncem Uncharted, GoW, TLOU gibi yüksek bütçeli ve bilindik oyunlarda geçerli. Geri kalan ufak tefek oyunlarda fiyatına göre Epic Games tercih edebiliyorum çok nadir de olsa.
Mesela bu indirim döneminde Steam'den 16 dolara Uncharted alacağım. İndirim zamanlarında oyunun Epic Games fiyatı 350 TL olmasına rağmen.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tercih meselesi tabii. Gerçi Epic'ten alın yazdım ama ben de fiyatı fazla olsun ama Steam'den olsun kafasındayım. Bu düşüncem Uncharted, GoW, TLOU gibi yüksek bütçeli ve bilindik oyunlarda geçerli. Geri kalan ufak tefek oyunlarda fiyatına göre Epic tercih edebiliyorum çok nadir de olsa.
Mesela bu indirim döneminde Steam'den 16 dolara Uncharted alacağım. İndirim zamanlarında oyunun Epic Games fiyatı 350 TL olmasına rağmen.
Epic'ten alınca ne oluyor ki?
francisco77
Uzman
Aynen misal ben şimdi aldım gitti, geçen yılki indirimlerde de aldım oynadım hiçbir fark yok Steam'le.
Max Caulfield
Üstün
Formattan sonra oyunu tekrar tanıtma işkencesi en büyük sorunu Epic Games Launcher'ın. Steam'de direkt kütüphane klasörü ekleyip tüm oyunlarınızı tekrardan oynamaya devam edebiliyorsunuz. Epic Games Launcher'da ise oyunu tanıtmak için önce boş klasöre indirmeye başlayıp sonra Launcher'ı kapatıp mevcut tam dosyaları indirilen dosyaların üzerine yazıp sonra Launcher'dan tekrar indirmeye devam et demek gerekiyor, şaka gibi... Kaldı ki o da her zaman işe yaramıyor.Aynen misal ben şimdi aldım gitti, geçen yılki indirimlerde de aldım oynadım hiçbir fark yok Steam'le.
Ucuz etin yahnisi yavan olur.
Aynen misal ben şimdi aldım gitti, geçen yılki indirimlerde de aldım oynadım hiçbir fark yok Steam'le.
Formattan sonra oyunu tekrar tanıtma işkencesi en büyük sorunu Epic Games Launcher'ın. Steam'de direkt kütüphane klasörü ekleyip tüm oyunlarınızı tekrardan oynamaya devam edebiliyorsunuz. Epic Games Launcher'da ise oyunu tanıtmak için önce boş klasöre indirmeye başlayıp sonra Launcher'ı kapatıp mevcut tam dosyaları indirilen dosyaların üzerine yazıp sonra Launcher'dan tekrar indirmeye devam et demek gerekiyor, şaka gibi... Kaldı ki o da her zaman işe yaramıyor.
Arkadaşım çok takıyorsun ya.
Şahsen crackten kurtulmak için satın alıyorum oyunu. Niye bu kadar derin düşünüyorsunuz? Zihninize yazık yani... Al, indir, kur ve oyna bu kadar basit.
Hadi oyuna Türkçe yama yapan çeviri gruplarında aynı şeyi düşünseniz anlarım; bir çeviri grubunun diğer çeviri grubundan daha bağlamlı, anlamlı çevirileri var dersen amenna...
Ama sonuçta dijital oyun platformu; Epic'ten alacaksan da aynı oyun, Steam'den alacaksan da...
francisco77
Uzman
Formattan sonra oyunu tekrar tanıtma işkencesi en büyük sorunu Epic Games Launcher'ın. Steam'de direkt kütüphane klasörü ekleyip tüm oyunlarınızı tekrardan oynamaya devam edebiliyorsunuz. Epic Games Launcher'da ise oyunu tanıtmak için önce boş klasöre indirmeye başlayıp sonra Launcher'ı kapatıp mevcut tam dosyaları indirilen dosyaların üzerine yazıp sonra Launcher'dan tekrar indirmeye devam et demek gerekiyor, şaka gibi... Kaldı ki o da her zaman işe yaramıyor.
Bak bunu bilmiyordum işte, önemli bir ayrıntı. 1 yıl içinde yeni PC toplayacağım ve Epic problem olacak öyle mi? Yine de Epic'ten oyun alırım yahu. Mevcut pcimi kaç yıldır formatsız kullanıyorum 10 yılda bir yeni PC alırım Epic'ten oyun almaya değer. Yılda 2-3 kez format atanlar için büyük problem tabii.
Yeni konular
-
-
-
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-
-
Elektronik MacBook Air M5 | 13" & 16 GB RAM & 512 GB SSD - 53.539 TL
- mortem.dll