Bunu kullanmayı deneyebilirsiniz, DNS değiştirmenize gerek kalmıyor. Ayrıca yaşadığınız sorunun DNS ayarlarıyla ilgili olmadığını düşünüyorum.![]()
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com
Biliyorum, GoodbyeDPI'in bu forkunda DNS ayarlarını değiştirmenize gerek kalmıyor. Otomatik olarak Yandex DNS'ini kullanıyordu sanırım fakat siz bunu .bat dosyasını düzenleyerek değiştirebilirsniz. (İsterseniz)Konumumun yazısında zaten GoodbyeDPI kullandığımı söyledim GoodbyeDPI için DNS değiştirmek gerekiyor sanırsam.
Denedim, yine atıyor.DNS değiştirmek normalde oyunda bir soruna yol açmamalı. İsterseniz tekrar DNS değiştirip deneyin bir.
VPN indirmeden veya bilgisayardan DNS ayarları değiştirmeden Discord'a girmek için ilk önce Microsoft Edge'yi açın. Ayarlara girin ve arama yerine DNS yazın.
![]()
Sonra aşağı inip "Web sitelerinin ağ adreslerini arama yöntemini belirlemek için güvenli DNS kullanın" seçeneğini aktifleştirin. Daha sonra "Hizmet sağlayıcısı seçin" yazanı seçin.
![]()
Seçtikten sonra aşağıdaki kutudan "OpenDNS" yazanı seçin. Artık Discord'a girebileceksiniz.
![]()
Resme takmayın sadece Discord'a girildiğini gösterebilmek için öyle bir SS aldım
- erawsyi
- discord vpn
- Forum: Sosyal Medya ve Mesajlaşma
Bunu deneyin bir.