Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ben bu videoyu izleyerek değiştirmiştim, yardımcı olabilir. Çok zorlanmamıştım. Sadece açarken biraz dikkat edin.DualShock 4'ün bataryasını değiştireceğim ama batarya anakarta soketle mi yoksa lehimle mi bağlı bilmiyorum. Lehim gerektiren bir durum var mı?
Ben bu videoyu izleyerek değiştirmiştim, yardımcı olabilir. Çok zorlanmamıştım. Sadece açarken biraz dikkat edin.DualShock 4'ün bataryasını değiştireceğim ama batarya anakarta soketle mi yoksa lehimle mi bağlı bilmiyorum. Lehim gerektiren bir durum var mı?
Ben bu videoyu izleyerek değiştirmiştim, yardımcı olabilir. Çok zorlanmamıştım. Sadece açarken biraz dikkat edin.
Buradan yardım alıp değiştireyim hocam teşekkür ederim.
Rica ederim, kolay gelsin.Buradan yardım alıp değiştireyim hocam teşekkür ederim.
Videodan baktım da kendi yuvası var mış hocam lehim ile uğraştırmaz kolay olur.
Evet evet, lehimlik bir durum yok, çok zorlanmazsınız.Videodan baktım da kendi yuvası var mış hocam lehim ile uğraştırmaz kolay olur.
En son anakart lehimlerken kart yandı o yüzden biraz temkinli davranıyorum hocamEvet evet, lehimlik bir durum yok, çok zorlanmazsınız.
Aman diyeyimEn son anakart lehimlerken kart yandı o yüzden biraz temkinli davranıyorum hocam![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-