EA Play, PlayStation'da dehşet pahalı. Almanı kesinlikle net şekilde tavsiye etmiyorum. Bu fiyatlara alan kişi tek kelime ile enayidir. Gidin Game Pass alın PC'de oynayın.

Yahu @199, milleti enayi yaptın gitti. Adamda PC yoksa veya oyun oynamaya yetecek PC yoksa ve PS 4/5 varsa ne yapacak, çare bu servisler kalıyor gibi duruyor. CD olarak oyun bulmak mümkün ama onlar da yerine göre. Bir de dijital versiyonu ise çare az gözüküyor. Sonuçta burası Türkiye. Konsol için Game Pass Ultimate bile 309 TL oldu.
@PCRaptor, size gelince hocam, derseniz ki EA oyunlarını seviyorum, o zaman alabilirsiniz. PSN kardeşlik imkanı varsa daha güzel olur. Biz de kardeşlik ile uyguna getirdik.

PS4'ümde şu an aktif olarak var. Sizce bu sene yenilemeli miyim? Değer mi 1500 TL'ye?
PlayStation Store özelinde konuşursak, ben her sene zaten FC serisini oynamak istiyorum.

Mağazadan sadece FC alsam 2600 - 3000 TL arası dijital fiyatı var. 1500 TL'ye EA Play aldım. FC 24'ün yanında NFS Payback ve NFS Heat de indirdim. Bir de benim çocuk çok seviyor, PvZ GW2 indirdik ve oynuyoruz. Eşimle de şu It Takes Two'yu oynuyoruz arada. Hepsi dijital. Disk tak çıkar derdi yok.

PlayStation mağazasına göre mantıksız bir hareket değil kısaca.