Detaylar
Kim cevapladı?Öğretmen öğrenci ayrımı yok ve fotoğraf alakasız olmuş, yazım hataları ve biraz süsleme ile fena olmaz fakat tercihim üstteki olurdu.
- Makaleler
- 3
Öğretmen ve veli kısmı nerde? E-delvet ile giriş güzel bir özellik olmuş. Açık teması yok mu?
"E-delvet" ve "Orjinal" gibi yazım hataları, alakasız kız fotoğrafı ve girişte teklik olmasa yıldızlı pekiyi veririm.
"E delvet" ile giriş yap.
Son düzenleyen: Moderatör:
menbiga
Başarılı
Onları ayarlamadım henüz. Orasını eklerim orada sıkıntı yok.Öğretmen öğrenci ayrımı yok ve fotoğraf alakasız olmuş, yazım hataları ve biraz süsleme ile fena olmaz fakat tercihim üstteki olurdu.
Klavyede hızlı yazıyorum hocam, delvet yazdığımı gram fark etmemişim.
Aslında onu bir öğrenciyi temsil edecek şekilde yapmıştım ama alakasız gözüküyorsa değişebilir sıkıntı değil benim için.
Onları ayarlamadım henüz. Orasını eklerim orada sıkıntı yok.
Klavyede hızlı yazıyorum hocam, delvet yazdığımı gram fark etmemişim.
Aslında onu bir öğrenciyi temsil edecek şekilde yapmıştım ama alakasız gözüküyorsa değişebilir sıkıntı değil benim için.
Bence bunu boş verip Windows bellek biçimlendirme ekranını yap, 30 yıldır aynıymış bi güncelleme görsün gariban.
Düşündürücü
Yetkin
Aslında bize alttaki daha iyi gelse de teknolojiden anlamayanlar için üste ki daha basit.
Ayrıca evet fotoğraf çok saçma.
Ayrıca evet fotoğraf çok saçma.
Yani düzeltilebilecek küçük şeylere niye taktınız anlamadım.
- Makaleler
- 5
Orijinal tasarım da en alttaki tüm"girişi" yazıları ilk harfi küçükken AÖL'de büyük G olması beni çok rahatsız etti.