Ekran gitti ve PC kapanmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mais
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 140
  • Etiketler Etiketler
    ekran

mais

Çalışkan
Herkese iyi günler. CS oynuyordum arada ping girer gibi takilmalar vs. oluyordu. Şu anda Ethernet takılı olmadığı için oluyor deyip geçiyordum. Biraz önce ekran karardı klavyeden yaptığım hiçbir işlemle geri gelmiyor. Kasanın tuşundan kapatayım dedim fakat kapanmadı.

Bilgisayarı geçen haftalarda kaldırmıştım. Taşırken vs. bir kablo yerinden çıkmış olabilir mi? Şu an da ne yaparsam yapayım PC kapanmıyor. Yardımcı olur musunuz?

İşlemciniz ve RAM'lerinizin hızı nedir? Muhtemelen EXPO profilinden sorun yaşadınız.
Ramlerm 600 mhz. Işlemci temel 3.80 aktif olarak 4.80 GHz gösteriyor. Bu şekilde aylardır kullanıyorum Expo ayarı dışında herhangi bir bios ayarı yapmadım. Ama birşey diyemeyeceğim çünkü pek anlamam bu işlerden

Hocam yaşadığınız sorun hakkında pek fikrim yok, şu an yaptığım şeyin yasak olup olmadığı konusunda da net bir bilgi bulamadım/göremedim. Kullandığınız kabloların linkini paylaşabilir misiniz?

Hocam yaşadığınız sorun hakkında pek fikrim yok, şu an yaptığım şeyin yasak olup olmadığı konusunda da net bir bilgi bulamadım/göremedim. Kullandığınız kabloların linkini paylaşabilir misiniz?
Kablo derken rgb uzatma kablolarindan mi bahsediyorsun. Kullandığım model " lian li strimer wireless" diye geçiyor. Bunu ya da lian li strimer plus v2 yi alabilirsin

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt