13367

Uzman
Makaleler
1
Merhaba,

Açıkçası hiç gitar çalmadım ve elektrogitar sipariş ettim, aklımdaki soru şu: Hiç gitar çalmadım tecrübe ve bilgim yok, kursa gitmeden kendim pratik yaparak ve internetten yararlanarak öğrenme şansım var mıdır?

Merhaba,

Açıkçası hiç gitar çalmadım ve elektrogitar sipariş ettim, aklımdaki soru şu: Hiç gitar çalmadım tecrübe ve bilgim yok, kursa gitmeden kendim pratik yaparak ve internetten yararlanarak öğrenme şansım var mıdır?
Ben beceremedim ve gidilmesini öneririm, ama belki siz başarırsınız.

Merhaba,

1 yıldır elektro çalıyorum ve herhangi artı bir destek almadan kendi kendime öğrendim. Şu an yanına klasik gitar da aldım ve evet, kursa gitmene gerek yok.

Kaynak ne kulandınız hocam YouTube'dan ben şu an sadece 2-3 sarkı calabiliyorum.
Herhangi bir gitar dersi videosu izlemedim hocam. Sadece gitarı ilk aldığım zaman, teknikleri anlatan bir video izleyerek teknikleri öğrenmiştim o kadar. Onun haricinde sadece istediğim şarkıları çaldım ve el alışkanlığı kazandım. Teknikleri öğrendikten sonra istediğin şarkıları çalarak kendini geliştirebilirsin.