Yer
Amasya, Türkiye
4 kredi kartı, 7 banka kartı, 1 kimlik, 1 ehliyet sığabilecek kapasitede kaliteli ama gereksiz pahalı olmayan cüzdan arayışındayım. Nakit kullanmıyorum genelde ancak ATM'ye para yatırmaya giderken idare edebilecek bir ürün olursa çok iyi olur. Cüzdanı arka cebimde taşımıyorum, boyutunun büyük olması elzem değil.

Armani derim üstüne konuşmam :eek:

Hocam şakayı bırakalım gerçekten pazarda güzel kaliteli cüzdanlar var bir tane Armani aldım büyük 200 TL kalitesi de iyi pazara bak derim. Çok da sırıtmıyor marka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam cüzdan kullanan biri olarak tavsiyem dikey portföy cüzdanı öneririm marka çok önemli değil hatta kişiye özel deri üretenler var ve kaliteli hem de kullanışlı ben şahsen beymen marka kullanıyordum hanım yanlışlıkla çamaşır makinesi ne atmış dolayısıyla kullanılamaz hâle geldi sonra da aynı ürün 5 bin olmuş almadım tekrar.

Hocam fazla pahalıdan kastınız? Benim için Pazarama ama sizin bütçeyi bilemem.

Mesela linkteki ürün fazla pahalı. 😄

Hocam cüzdan kullanan biri olarak tavsiyem dikey portföy cüzdanı öneririm marka çok önemli değil hatta kişiye özel deri üretenler var ve kaliteli hem de kullanışlı ben şahsen beymen marka kullanıyordum hanım yanlışlıkla çamaşır makinesi ne atmış dolayısıyla kullanılamaz hâle geldi sonra da aynı ürün 5 bin olmuş almadım tekrar.

Link alabilir miyim?

LCW, Koton, Defacto girip oradan birtane alıp kullanabilirsiniz. Ben pek önem vermiyorum, sade cafcafsız ve bol çeşit olduğu için seçip kullanın birtane. Ben LCW'den cüzdan alacak adam değilim diyorsanız da artık bilemiyorum dahası aşıyor beni 😅