erdym
Üstün
Sarı siteye Sapphire RX6600 ilanı koydum. Kart sadece oyun için kullandım. Garanti vida etiketleri bile duruyordu. Fiyatı 5000 bin TL yazdım. Hala ölücüler pazarlık yapmaya çalışıyor. Yanlış anlamayın biz satıcılarda zor durumdayız ölücüler yüzünden. Sadece ekran kartı içinde geçerli değil bu. Diğer ürünler içinde geçerli. FurMark testi koymadım ben çünkü uzay sistem kullanıyorum. Sıcaklık değerleri değişkenlik gösterecek. Kartta bir sorun olsa zaten FurMark testinde kapanacak.
Yazan ben olabilirim kusura bakma alt modellerde insanlar elinden çıkarmak istediğinden arada bir öyle alıyorum diye canım sıkıldıkça yazıyorum tabii aşırı absürt rakamlarda değil
İkinci el ekran kartı alacaktım, kısmen vazgeçtim. Bulunduğum ve yakın olduğum şehirlerdeki kartlar fahiş fiyatlı, kusurlu veya basit bir FurMark testi yüklemekten aciz ve mesaja cevap bile vermeyen insanlardan oluştuğu için "parası neyse verip sıfır alsam mı" diyorum. Aklımdaki kartlar RX 6600, RX 6650 XT, RX 7600, Arc b580. açıkçası çok da acelem yok. Bu kartlar sizce Black Friday'de güzel indirime girer mi veya aralık ocak gibi? Yoksa bundan daha fazla düşmez mi dersiniz? İkinci elde Arc B580 1.5 yıl garantili 9.000'e var ama daha geçen sıfırını 10.000'e gördüğüm için pek de sıcak bakmadım. Belirttiğim kartlar sizce kaç civarında olursa alınabilir?
4060 2 gün önce rakip ilanlar 10500'ken, garantili burada anında 9500'e sattım bazen öyle kartlar uyguna düşebiliyor 2. eli kovalamak lazım. Tavsiyem 6700 XT veya 4060 kovalaman 6700 XT kartın kalitesine göre 7-9 arası 4060 ise şu an İstanbul gibi bir şehirde 10 civarı alınabiliyor.
Adana'da millet 1 ay garantisi kalmış karta 7500 istiyor.
Düşünüyorum ama garantili bakıyorum, bir de Adana Osmaniye civarı.
PTT ile kapıda ödemede anlaşabilirsin 300 TL civarı mı ne oluyor.