eke

Çalışkan
Faturasız hatlar artık eskisi gibi avantajlı değil, fiyatlar uçmuş durumda. Bu yüzden faturalı bir hatta geçmeyi düşünüyorum. 400 TL civarında bir bütçem var, biraz aşabilirim. fiyat/performans tarife arıyorum.

Sizin önerileriniz neler? Hangi operatör daha iyi? Şimdiden teşekkürler!

Bütün firmalar yeni abonelere aşağı yukarı aynı fiyatları veriyor. İdeal ekonomik yöntem her sene operatör değiştirmek sallıyorum bu sene Turkcell kullanıp 20 GB internetli paketi 200₺(sanırım bu civardaydı) alıp seneye Vodafone geçip 1 sene orada ucuz paket kullanıp sonra geri Turkcell dönebilirsiniz. Böyle rotasyonla en az %50 ucuza paket kullanırsınız.

Şu an hangi hattı kullanıyorsun hocam? Ben Vodafone faturalıdan Türk Telekom faturasıza geçmiştim. 1 ay falan kullandım faturalıya geçiş teklifi verdi 200 TL’ye 25 GB. O şekilde baya kârlı geçtiğimi düşünüyorum.

Faturasız hatlar artık eskisi gibi avantajlı değil, fiyatlar uçmuş durumda. Bu yüzden faturalı bir hatta geçmeyi düşünüyorum. 400 TL civarında bir bütçem var, biraz aşabilirim. fiyat/performans tarife arıyorum.

Sizin önerileriniz neler? Hangi operatör daha iyi? Şimdiden teşekkürler!

3 hafta önce kampanya vardı bütün operatörlerde. Türk Telekom'a geçiş yapmıştım. Faturalı 12 ay sabit fiyat 260 TL 40 GB 2000 dakika.

3 hafta önce kampanya vardı bütün operatörlerde. Türk Telekom'a geçiş yapmıştım. Faturalı 12 ay sabit fiyat 260 TL 40 GB 2000 dakika.

Kaçırdım kötü olmuş.

Şu an hangi hattı kullanıyorsun hocam? Ben Vodafone faturalıdan Türk Telekom faturasıza geçmiştim. 1 ay falan kullandım faturalıya geçiş teklifi verdi 200 TL'ye 25 GB. O şekilde bayağı kârlı geçtiğimi düşünüyorum.

Türk Telekom kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone geçmemenizi öneririm. Turkcell veya Türk Telekom'da sabit kalın. Vodafone kullanırken sinir krizi geçirmemek mümkün değil.

Dostum gir sitelerine bak fiyatlarına, kendi bütçene göre hangisi iyiyse onu seç işte. Türk Telekom fazla internet veriyor ucuza, yeni müşterilere.