zelsy1903
Becerikli
Oynamayacaksın demiyorum, oynayabilirsin ama ısınınca bırakacaksın. Veya hep oynamak istiyorsan soğutma al.
Soğutma zarar verir mi?
Oynamayacaksın demiyorum, oynayabilirsin ama ısınınca bırakacaksın. Veya hep oynamak istiyorsan soğutma al.
Oynarsınız ama şöyle düşünün. Mining yapılmış bir ekran kartı ile standart kullanılmış bir ekran kartı arasında illaki fark oluyor değilmi. Biri daha yorgun biri kondisyon olarak daha iyi. Telefonlar da öyle aslında %90 elektronik cihazlar böyle.
Oynarsınız ama şöyle düşünün. Mining yapılmış bir ekran kartı ile standart kullanılmış bir ekran kartı arasında illaki fark oluyor değil mi? Biri daha yorgun biri kondisyon olarak daha iyi. Telefonlar da öyle aslında %90 elektronik cihazlar böyle.
Sağ ol hocam oynadığım oyunlar Minecraft ve Stardew Valley.
Aşırı ısıncağını sanmam gidip de şarjda oynamayın yeter ekstra ısınıyor hatta Android cihazlarda buna özel uyarı verip bekletiyor IPhone'da var mı bilmiyorum.
Hiçbir şey olmaz biri en dandik yonga da bile çalışıyor diğeri zaten direk 2D oyun.
11 dediğin cihazın ömrü zaten bitmiş bir cihaz hocam tabi hala 7 kullananlar bile var orası ayrı fakat zaten miladi dolmuş bir telefon.Fazla oyun oynamak iPhone 11'in ömrünü bitirir mi?
Sorun olmaz cihazınızın pil ömrünü uzatmak için %20 ve %80 arası şarj edin döngüyü tamamlamaz.
Vermez, neden versin?