Fazla oyun oynamak iPhone 11'in ömrünü bitirir mi?

Ağır oyunları oynamayacağım yani.
Oynarsınız ama şöyle düşünün. Mining yapılmış bir ekran kartı ile standart kullanılmış bir ekran kartı arasında illaki fark oluyor değilmi. Biri daha yorgun biri kondisyon olarak daha iyi. Telefonlar da öyle aslında %90 elektronik cihazlar böyle.

Oynarsınız ama şöyle düşünün. Mining yapılmış bir ekran kartı ile standart kullanılmış bir ekran kartı arasında illaki fark oluyor değil mi? Biri daha yorgun biri kondisyon olarak daha iyi. Telefonlar da öyle aslında %90 elektronik cihazlar böyle.

Sağ ol hocam oynadığım oyunlar Minecraft ve Stardew Valley.

Aşırı ısıncağını sanmam gidip de şarjda oynamayın yeter ekstra ısınıyor hatta Android cihazlarda buna özel uyarı verip bekletiyor IPhone'da var mı bilmiyorum.

Sağ ol hocam oynadığım oyunlar Minecraft ve Stardew Valley.

Hiçbir şey olmaz biri en dandik yonga da bile çalışıyor diğeri zaten direk 2D oyun.

Aşırı ısıncağını sanmam gidip de şarjda oynamayın yeter ekstra ısınıyor hatta Android cihazlarda buna özel uyarı verip bekletiyor IPhone'da var mı bilmiyorum.

Hiçbir şey olmaz biri en dandik yonga da bile çalışıyor diğeri zaten direk 2D oyun.

Tamam hocam pil sağlığım da %91

Fazla oyun oynamak iPhone 11'in ömrünü bitirir mi?
11 dediğin cihazın ömrü zaten bitmiş bir cihaz hocam tabi hala 7 kullananlar bile var orası ayrı fakat zaten miladi dolmuş bir telefon.
sizin dediğin şey uzun vadede pil sağlığına ve parçalara zarar vermesi ise şöyle telefon ısınmadığı taktirde parçalara bir sorun olmaz telefon zaten kullanmak için üretilmiştir fakat fazla ısı parçalara uzun vadede zarar verir evet.

Tabii ki pil tüketim sıklığı arttıkça pilin ömrü de eskir ama 1-2 saat oynayacağınız bir senaryoda çok ama çok bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Ayrıca iPhone da yüksek sıcaklıklarda pil düşmesi görülmesi normal.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt