Fiat Marea alınır mı?

Bütçe
320000
Kişisel olarak derseniz süspansiyon sistemi çok sertte olsa fonksiyonel direksiyon donanımına sahip bir Seat Cordoba (olmasa da olur ancak yol bilgisayarı hız sabitleme ısıtmalı aynalar fonksiyonel direksiyon ve dijital klima olanı ve olmayanı arasında adam akıllı bir fiyat ayrımı yok çünkü arabanın piyasası yok donanımlarına dikkat ederek alınabilir sürüşü sert ama hiçbir motoru arıza çıkarmayacak bir araçtır), taksi çıkması olmamak kaydıyla Hyundai Accent Era (malzeme kalitesi pek müthiş değil ancak özellikle dizelleri gerçekten sorunsuz ve piyasası da canlı elden çıkarmak isterseniz bile rahatça çıkar) ve 1.9 TDI B5,5 VW Passat (çok anlatılacak bir şey yok milenyum başlarının D segmenti aracı balkanlarda bolca örneklerini görmek mümkün traktör gibi çalışır ancak bakımlı olduğu sürece 450-500K KM'leri bile görürsünüz), Fiat Albea 1.3 MJ motoru (saydıklarım arasındaki en temel araç ancak A noktasından B noktasına sorunsuz şekilde gideyim çok yakmasın arızası olmasın kullanması etmesi basit kullanışlı olsun derseniz değerlendirilebilir, esasında Marea daha mantıklı bir araç olmakla birlikte Fiat grubundan güvenli ata oynayayım derseniz bu bütçedeki biçilmiş kaftanı diyebilirim araç için) araçlarını değerlendirirdim sedan olarak bu bütçede, bazen denk gelebiliyor aslında bütçeyi aşmakta ama eğer denk getirilebilirse Hyundai Santa FE'leri de önerebilirim 2.0 CRDI motorları genelde çok arıza açmazlar ve donanım açısındanda hız sabitleme ve koltuk ısıtma gibi şeylerle gelirler. Keza Santa FE örneği gibi biraz bütçe dışına bakarsam 2. nesil 3 kapı A3'leri de eğer aile amacıyla alınacak bir araba değilse ben olsaydım yerinizde değerlendirirdim kesinlikle masraf açısından mantıklı bir araba değil 350-60K civarında olanları özellikle ya hep bir eksikleri oluyor ya da hor kullanılmış oluyorlar aslında mantıklı adam işi değil ama birazda aracın limitlerini zorlamayı seviyorsanız kullanması çok zevkli bir araç olduğu için en azından ben değerlendirirdim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt