Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Garaj kısmına geldiğin zaman seçenek olması lazım. Horizon ana festival bölgesi, aldığın evler de modifiye işlerini görecektir.

Eğer sadece vites oranları veya süspansiyon sertliği gibi ince ayarlar yapacaksan, festivale gitmene gerek yok. Direkt olarak duraklatma menüsünden de ayarlanıyor.
Garaj kısmına geldiğin zaman seçenek olması lazım. Horizon ana festival bölgesi, aldığın evler de modifiye işlerini görecektir.

Eğer sadece vites oranları veya süspansiyon sertliği gibi ince ayarlar yapacaksan, festivale gitmene gerek yok. Direkt olarak duraklatma menüsünden de ayarlanıyor.

Çözüm

Onu gördüm. Engineer değilim, o seviye bilgim yok. :D Garajda yapıldığını bilmiyordum. Teşekkürler.

O garajı dekore etmesi var ya... Hiç sevmem ama yapmak zorunda hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: