Futbol takımı tutuyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 487
  • Etiketler Etiketler
    futbol

Futbol Takimi tutuyor musunuz?

• Takim tutuyorum

Oy: 33 52,4%
  • Takim tutmuyorum

Oy: 30 47,6%

• Oy verenlerin toplamı
    63
Takım tutmuyor ve maçta izlemiyorum ama eskiden kalma çok bilgim olduğu için muhabbeti geçse fransız kalmam.

Hayır, takım tutmuyorum.

Hatta takım tutmayı geçtim, direkt futbol ile uzaktan yakından alakası olan hiçbir şeyle ilgilenmiyorum. Bana göre futboldan daha boş bir şey yok.

Tutmuyorum ve ilgilenmiyorum. Ortam içerisinde sürekli futbol muhabbeti yapanlardan da nefret ediyorum.
Bunu dediniz aklıma Edebiyat hocamız geldi. Ne zaman işim düşse gidiyorum yanına her gittiğimde diğer çocuklarla futbol konuşuyor. Derste bile tek muhabbeti futbol. Futbol takip etmeyenler için (ben dahil) çok sıkıcı bir hoca.

Adanasporluyum, popüler kültüre katılıp İstanbul takımı tutup şehrime ihanet etmediğim için kendimle gurur duyuyorum, tv başında maç izleyip kendini fanatik sananlar var :D Fanatik dediğin tv de asosyal gibi maç izlemez gider stada 90 dakika ses tellerine düşmanın varmış gibi bağırır.
Ha birde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş tutup Adanasporluluğuma laf edenler var, kendilerinin en büyük icraati tv başından maç izlemek, ben ise her maça gidiyorum, gece yarısı sıcak yatağımdan kalkıp deplasmanlara gidiyor geceleri uyumayıp tayfa ile pankart hazırlıyoruz, bir gençliğimi feda ettim bu takıma 🧡🤍

Tutmuyorum. Tek başıma da maç açıp izlemişliğim yok. Birileri izlerken katılabilirim sadece. Onlar birbirlerini yerken ben kenardan yiyin birbirinizi bebeler deyip kahvemi yudumlarım genelde 😅

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt