Galaxy Buds FE alınır mı?

Bütçe
1400

Geronix

Becerikli
Yer
Türkiye
Selamlar, bir yakınıma Samsung Galaxy Buds FE almayı düşünüyordum. Fakat size de bir sorayım dedim.

Açıkçası zamanında 1000 liraya Buds 2 satılırken ne ara FE'ler 1600'leri buldum şaşırdım. Samsung tercih etme sebebim kulaklığı kullanacak kişinin güncel bir Samsung telefon kullanması. Hem Samsung'lara özel ses kodeği olsun hem diğer destekleri olsun o yüzden ilgimi çekti. Fakat genel olarak bu fiyatı hak ettiği konusunda şüphelerim var deneyimim olmadığı için. Kullanacak kişi bir Sony WH-1000XM4 kalitesi beklemiyor zaten günlük basit şeyler için kullanacak.

Sizce satın alınır mı? Yoksa ekosistem olayını es geçip daha uygun fiyatlı Anker Soundcore R50i, Soundpeats Capsule3 Pro ya da Huawei Freebuds gibi modellere mi yönelsem de olur mu?

Selam, bir yakınıma Samsung Galaxy Buds FE almayı düşünüyordum. Fakat size de bir sorayım dedim.

Açıkçası zamanında 1000 liraya Buds 2 satılırken ne ara FE'ler 1600'leri buldum şaşırdım. Samsung tercih etme sebebim kulaklığı kullanacak kişinin güncel bir Samsung telefon kullanması. Hem Samsung'lara özel ses kodeği olsun hem diğer destekleri olsun o yüzden ilgimi çekti. Fakat genel olarak bu fiyatı hak ettiği konusunda şüphelerim var deneyimim olmadığı için. Kullanacak kişi bir Sony WH-1000xm4 kalitesi beklemiyor zaten günlük basit şeyler için kullanacak.

Sizce satın alınır mı? Yoksa ekosistem olayını es geçip daha uygun fiyatlı Anker Soundcore R50i, Soundpeats capsule3 Pro'ya da Huawei FreeBuds gibi modellere mi yönelsem de olur mu?

Buds 2 1000 TL değil onlar replika ürünler. FE olan da alınır. 50i capsule 3 Pro gibi ürünlerden daha iyi performans veriyor.

Buds 2 1000 TL değil onlar replika ürünler. FE olan da alınır. 50i capsule 3 Pro gibi ürünlerden daha iyi performans veriyor.
Yok biliyorum. Çok önceden indirim kuponu ile almıştık şimdiki fiyatı ikiye katlamış ona şaşırdım.

Açıkçası 50i ya da Capsule3 Pro gibi modellere bu paraları vereceğime biraz daha ekler Buds FE alırım ya da o fiyatta şu x model daha iyi diyorsanız ben de tercihimi o yönde kullanıcam.

Yok biliyorum. Çok önceden indirim kuponu ile almıştık şimdiki fiyatı ikiye katlamış ona şaşırdım.

Açıkçası 50i ya da Capsule3 Pro gibi modellere bu paraları vereceğime biraz daha ekler Buds FE alırım ya da o fiyatta şu X model daha iyi diyorsanız ben de tercihimi o yönde kullanacağım.

Buds FE capsule 3 Pro'dan daha ucuz. 1800 lira segmentinde Buds FE rakibi yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt