Gençer Gaming'e ne oldu?

Neredeyse şirketteki tüm işçileri işten çıkardılar, bir süre sonra da siteyi kapatıp gideceklerdi ama hala daha site açık ve satın alım yapabiliyorsunuz. Ben de bunu bilmeden ve araştırmadan İyzıco kampanyasını kullanarak ürün aldım, üründe sorun yaşayıp iade edemeyince öğrendim bu olanları. HaQQus ve PC Hocası'na yazdığımda ikisinden de bu cevabı aldım.

Yani şu anda fiili olarak piyasadan çekildiler ve ellerinde kalan bozuk malları millete kakalayıp topuklayacaklar. Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız yapmayın.

Neredeyse şirketteki tüm işçileri işten çıkardılar, bir süre sonra da siteyi kapatıp gideceklerdi ama hala daha site açık ve satın alım yapabiliyorsunuz. Ben de bunu bilmeden ve araştırmadan İyzıco kampanyasını kullanarak ürün aldım, üründe sorun yaşayıp iade edemeyince öğrendim bu olanları. HaQQus ve PC Hocası'na yazdığımda ikisinden de bu cevabı aldım.

Yani şu anda fiili olarak piyasadan çekildiler ve ellerinde kalan bozuk malları millete kakalayıp topuklayacaklar. Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız yapmayın.
Siz paranızı alabildiniz mi bari hocam?

Siz paranızı alabildiniz mi bari hocam?

Yok hocam alamadım. THH'ye başvuru yapmıştım yaklaşık 1.5 ay önce falan ve 4 gün önce karar kağıdı geldi THH'den. Karşı firma tarafından savunma yapmayı bırakın ilgilenmediler bile konuyla alakalı ama buna rağmen süreç aleyhime sonuçlandı. Gönderebileceğim tüm kanıtları gönderdim sayfalarca ama benden firmanın bana göndermediği ürünün faturasını istediler. 1 hafta içerisinde itiraz edebileceğim yazıyordu ama uğraşır mıyım bilmiyorum.

Çünkü firma tarafından bana ne mail üzerinden ne de ürünle birlikte bir fatura gönderilmedi. Fatura için yazdım firmaya ama hiçbir yerden de ulaşılamıyor zaten, o yüzden süreci kazanmam imkansız benim. Öyle kaldı işte elimde öylece bozuk ürün.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt