Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

celil45

Uzman
Q flash ile BIOS Update yaparken "BIOS ID" hatası alıyorum çözümü nedir?

Çözüm
Evet ileri geçme okuna basmadan sadece A620MH.F32.a dosyasına tıkladığımda da problem devam ediyor.

Sorun anakart revizyon numarasındaymış. Revizyon numarası sistemde x.x şeklinde gözüktüğü için 1.0 olan revizyon numaralı dosyayı indirmiştim. 1.2 revizyon numaralı olan dosyayı indirirseniz muhtemelen sizin probleminiz de çözülecektir.

Abi technopattan kovulmuşsun. Haberleri gördüm adamsın her türlü arkandayız.
Sağdaki iki oka tıklamak yerine BIOS dosyasına çift tıklayıp dener misiniz güncelleme ekranında? Bir de mevcut sürüm ile güncellemek istediğiniz sürüm nedir?

Bende aynı problemi yaşıyorum. F2 sürümünden F32a ya yükseltmeye çalışıyorum. Yabancı forumlarda konuyla ilişkin bir bilgi bulamadım.

Evet ileri geçme okuna basmadan sadece A620MH.F32.a dosyasına tıkladığımda da problem devam ediyor.

Sorun anakart revizyon numarasındaymış. Revizyon numarası sistemde x.x şeklinde gözüktüğü için 1.0 olan revizyon numaralı dosyayı indirmiştim. 1.2 revizyon numaralı olan dosyayı indirirseniz muhtemelen sizin probleminiz de çözülecektir.

Abi technopattan kovulmuşsun. Haberleri gördüm adamsın her türlü arkandayız.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.