Anakartım Gigabyte B650M Gaming Wi-Fi6E. Kasanın ve sıvı soğutmanın fanları RGB kontrolcüye bağlı, kontrolcü ise anakartın RGB girişine takılı. Ne yaparsam yapayım bunları ayarlayamıyorum sadece yeşil renkte yanıyorlar. GCC ile de kontrol edilmiyorlar. BIOS güncel ve sürücüler kurulu. Sorun ne olabilir?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kasa MSI 320R kontrolcüye bağlı. Pek emin değilim.
Kasa LED tuşu 2-3 saniye basılı tutup kontrolü anakarta vermeyi denedin mi? Kontrolü anakarta verdikten sonra Rainbow geçecektir. GCC ile istediğin profili oluştur. Sonrasında sorun olmayacaktır. Onboard Memory olması lazım.
Anakartım Gigabyte B650M Gaming WI-FI6e. Kasanın ve sıvı soğutmanın fanları RGB kontrolcüye bağlı, kontrolcü ise anakartın RGB girişine takılı. Ne yaparsam yapayım bunları ayarlayamıyorum sadece yeşil renkte yanıyorlar. Gcc ile de kontrol edilmiyorlar. BIOS güncel ve sürücüler kurulu. Sorun ne olabilir?
Sistemde SignalRGB tarzı bir program var mı bende kurulu unutmuşum aula F75 ile G733 ilk aldığımda alakasız renklerde yanıyordu sonradan bulup çözdüm.
Uygulamalarda falan çıkmadı bende.Sistemde SignalRGB tarzı bir program var mı bende kurulu unutmuşum aula F75 ile G733 ilk aldığımda alakasız renklerde yanıyordu sonradan bulup çözdüm.
Kontrolcün kumandalı mı reset Switch üstüne mi bağlı bazı kontrolcüler kasada extra tuş veya reset Switch'e bağlanıyor.
Kasa MSI 320R kontrolcüye bağlı. Pek emin değilim.Kontrolcün kumandalı mı reset Switch üstüne mi bağlı bazı kontrolcüler kasada extra tuş veya reset Switch'e bağlanıyor.
- Makaleler
- 1
Kasa MSI 320R kontrolcüye bağlı. Pek emin değilim.
Kasa LED tuşu 2-3 saniye basılı tutup kontrolü anakarta vermeyi denedin mi? Kontrolü anakarta verdikten sonra Rainbow geçecektir. GCC ile istediğin profili oluştur. Sonrasında sorun olmayacaktır. Onboard Memory olması lazım.
Abi mükemmelsin oldu şimdi. Çok teşekkür ederim. <3Kasa LED tuşu 2-3 saniye basılı tutup kontrolü anakarta vermeyi denedin mi?
- Makaleler
- 1
OpenRGB'de Save to Device özelliği var, aynı mantıkta çalışır. Bu anakart yazılımlarına çok bağlı kalmamak lazım.
Armory Crate'dan 1 kere ayarladın mı, uygulamayı silersen tekrardan Rainbow dönüyor RGB'ler. Save to Device sanırım koymamışlar, Onboard Memory var halbuki kartlarda. Anakart RGB'si de Rainbow dönüyor TUF'ta. OpenRGB'de 1 kere ayarla, sonrasında istersen programı sil. Sorun olmuyor kayıtladıktan sonra. RAM'ler için Onboard mevzusu yok haliyle, o yüzden OpenRGB Start at Login ve Load Profile 1 dedikten sonra RAM RGB'sini kapattıracaksın her açılışta. En temizi bu gibi.
Armory Crate'dan 1 kere ayarladın mı, uygulamayı silersen tekrardan Rainbow dönüyor RGB'ler. Save to Device sanırım koymamışlar, Onboard Memory var halbuki kartlarda. Anakart RGB'si de Rainbow dönüyor TUF'ta. OpenRGB'de 1 kere ayarla, sonrasında istersen programı sil. Sorun olmuyor kayıtladıktan sonra. RAM'ler için Onboard mevzusu yok haliyle, o yüzden OpenRGB Start at Login ve Load Profile 1 dedikten sonra RAM RGB'sini kapattıracaksın her açılışta. En temizi bu gibi.
GCC de berbat bi yazılım diyebilir miyiz abi? MSI’ın yazılımları daha çok hoşuma gidiyor.OpenRGB'de Save to Device özelliği var, aynı mantıkta çalışır. Bu anakart yazılımlarına çok bağlı kalmamak lazım.
Son düzenleyen: Moderatör: