Gmail hesabı nasıl kurtarılır?

Çalındı mı yoksa başka cihazdan girdiğiniz için erişiminizi mi kaybettiniz? Gmail'e kod gönderildiğine göre kurtarma maili de etkin hesabınızda. Net bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.

Şunu biraz açar mısınız? Kelimeleri vermişsin sorununda biz anlayacağız galiba? Kod gönderilen numaraya hâlâ erişimin var mı? Hesabın çalındı mı? Hesabınızda ki kurtarma mailine erişebiliyormusunuz? Şunlarıda yazın ki bizde ona göre cevap verelim. Aslında sorunu tam açıklamayamanların konusuna onay vermeseler çok daha iyi olacak.

@Art The Clown, bir nevi katılıyorum. Konuyu açan arkadaş sorunun neden kaynaklı olduğunu açıklamayınca biz de bilemeyiz. Sonrasında ise tekrar soru-cevap yapınca sorun gereğinden fazla uzuyor.

Çalındı mı yoksa başka cihazdan girdiğiniz için erişiminizi mi kaybettiniz? Gmail'e kod gönderildiğine göre kurtarma maili de etkin hesabınızda. Net bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.

Hesabım erişimi kaybettim daha önce numara ve authenticator kaydettim. Giriş bölümündende authenticator kod istiyor yazıyorum kodu daha sonra Gmail kod gönderdik diyor hesabımla erişim yok ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-23-19-54-27-794_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2025-06-23-19-54-27-794_com.android.chrome-edit.webp
    84,9 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_2025-06-23-19-55-28-546_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2025-06-23-19-55-28-546_com.android.chrome-edit.webp
    88,3 KB · Görüntüleme: 9

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt