Shawinnz
Becerikli
Turkcell internet kullanıyorum, uzun süre sıkıntısız kullandım ama son bir aydır hiçbir şekilde açamıyorum. Tüm alternatifleri denedim, DNS önbelleğini temizleyip elle yeniden girdim, çalışmıyor.
Hocam GoodbyeDPI'da kurmak istediğiniz. CMD dosyasına sağ tıklayıp düzenle tuşuna tıklayın. Ardından fotoğrafta işaretlediğim kısımdaki "5" veya "8" yazan kısmı "7" olarak değiştirin. Kaydet diyerek yönetici olarak çalıştırın. Bu sürümü öneririm bu arada: https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey/releases/tag/release-0.2.3rc3-turkey
Eki Görüntüle 159342
GoodbyeDPI'dan uzak durun, virüslüdür kendisi. Yükledikten sonra bilgisayara reklam virüsü bulaştı, temizledim Allah'tan. Güzel bir VPN kurun onla girin.Turkcell internet kullanıyorum, uzun süre sıkıntısız kullandım ama son bir aydır hiçbir şekilde açamıyorum. Tüm alternatifleri denedim, DNS önbelleğini temizleyip elle yeniden girdim, çalışmıyor.
GoodbyeDPI'dan uzak durun, virüslüdür kendisi. Yükledikten sonra bilgisayara reklam virüsü bulaştı, temizledim Allah'tan. Güzel bir VPN kurun onunla girin.
GoodbyeDPI'dan uzak durun, virüslüdür kendisi. Yükledikten sonra bilgisayara reklam virüsü bulaştı, temizledim Allah'tan. Güzel bir VPN kurun onunla girin.
Orjinal GitHub sayfasıdan yükledim.Hocam dünya kullanıyor bunu, yanlış bir şey yüklemediğinize emin misiniz?
Reklam virüsü, .bat dosyasıyla mı? İçeriği belli zaten hocam, şurada reklamla alakalı bir şey görebiliyor musunuz?GoodbyeDPI'dan uzak durun, virüslüdür kendisi. Yükledikten sonra bilgisayara reklam virüsü bulaştı, temizledim Allah'tan. Güzel bir VPN kurun onla girin.
Reklam virüsü, .bat dosyasıyla mı? İçeriği belli zaten hocam, şurada reklamla alakalı bir şey görebiliyor musunuz?
Eki Görüntüle 159447
@Shawinnz, hocam EasyDPI deneyebilirsiniz isterseniz ancak bilgisayarı her açtığınızda çalıştırmanız lazım programı. Ben uğraşamam derseniz Zapret var, Linux'ta kullanıyorum ben. Windows'ta da düzgün çalışıyordur yüksek ihtimal.