Çok aman aman bir değişim yok. Şahsi fikrimi soracak olursan, artık insanların GTA V’ten vazgeçmesi lazım. Dünyada başka oyunlar da var. 2-3 grafik geliştirmesi için para vermek anlamsız, o paraya başka oyunlar alınabilir.

GTA 5 Enhanced adı altında değil direkt GTA 5 olarak alacaksınız. Ha alınır mı? Sorusuna gelecek olursak ben almazdım. Görüntü kalitesi beni tatmin etmedi. Online kısmında karakter sıkıntısı da bunun tuzu biberi oldu. Mod yapımcılarının yaptığı grafik modlarını kullanırım daha iyi açıkçası.

Şahsi fikrimi soracak olursan, artık insanların GTA V’ten vazgeçmesi lazım.
İnsanlar GTA 5'ten vazgeçemediği için GTA 6 13 yıl sonra çıkma kararı aldı ya işte... Hala online kısmında deli gibi para dönüyor. Onlar da haklı niye yeni oyun çıkartsınlar ki?

İnsanlar GTA 5'ten vazgeçemediği için GTA 6 13 yıl sonra çıkma kararı aldı ya işte... Hala online kısmında deli gibi para dönüyor. Onlar da haklı niye yeni oyun çıkartsınlar ki?
Haklısın. GTA 6 gibi bir oyunu 1-2 senede yapıp hemen çıkartmaları gerekiyordu. Ama bu kadar beceriksiz bir firma işte. (!)

Zaten zorunlu almaya kılıyor. İstesen de sadece orijinal versiyonunu alamazsın. Enhanced alırsan Legacy'de geliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    24 KB · Görüntüleme: 97
Haklısın. GTA 6 gibi bir oyunu 1-2 senede yapıp hemen çıkartmaları gerekiyordu. Ama bu kadar beceriksiz bir firma işte. (!)
Okuduğunuzu anlamadığınız için bu tartışmayı devam ettirmeyeceğim fakat benim söylemiş olduğum oyunun çıkma süresi değil. Önceki serilerin arasındaki süre farkını baz alarak konuşabiliriz mesela. Ya da diğer firmalar her 2 3 yılda bir oyun çıkartırken 13 yıldır Rockstar Games tarafında GTA serisinde oyun gelmemesini konuşabiliriz mesela...

Ya da diğer firmalar her 2 3 yılda bir oyun çıkartırken 13 yıldır Rockstar Games tarafında GTA serisinde oyun gelmemesini konuşabiliriz mesela...
Diğer oyun şirketlerinin 2-3 yılda bir çıkardığı oyunlardan "Efsane oyun" çıkma oranı kaç? Rockstar diğer oyun şirketlerinden farklı. 5-6 yılda bir çıkarıyor ama sektörü kendi başlarına değiştiriyorlar. Ayrıca 13 senedir GTA 6 çıkmıyor diye bir şey yok. RDR 2 gibi bir şaheser var arada. Bu kadar at gözlüğü ile bakmayın.

2-3 yılda bir oyun çıkarmasıyla övdüğün şirketlerin kaç tane içi gerçekten dolu olan açık dünyası var?