Yaklaşık 2 sene sonra tekrar başlamak istiyorum. Sanırım GTA 5'te de MTA'da olduğu gibi freeroam sunucular var mış; hem o sunucularda hem de GTA Online oynamak için indireceğim, belki hikayeyi de bitirebilirim, bilmiyorum.
Enhanced çıktığı gün indirdiğimde düşük FPS aldığım için silmiştim, belki şu an daha iyidir, bilmiyorum.
Ekran kartım 3060 12 GB, işlemci 12100F. Sizce hangisini indirmeliyim? Online hesabımı Enhanced sürüme bir kereliğine taşıyabilirmişim, bir daha taşıyamıyormuşum sanırım; pişman olmak da istemem açıkçası.

Direkt standart sürümü indir. RTX 3060 ve o işlemciyle en yüksek ayarlarda akıcı performans alırsın. Enhanced sürüm hem gereksiz ağır hem de karakterini bir kez taşırsan geri dönüşü yok; eski sunuculardan ve arkadaş ortamından koparsın. Standartta kal, kafan rahat olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt standart sürümü indir. RTX 3060 ve o işlemciyle en yüksek ayarlarda akıcı performans alırsın. Enhanced sürüm hem gereksiz ağır hem de karakterini bir kez taşırsan geri dönüşü yok; eski sunuculardan ve arkadaş ortamından koparsın. Standartta kal, kafan rahat olsun.

Sanırım öyle yapacağım hocam zaten çok bir fark yok bildiğim kadarıyla.

Yanlışım yoksa zaten Legacy alınca ikisini de almış oluyorsunuz.

Yok hocam ikisi de var zaten ama hangisini indirmeliyim diye sordum.

Hikaye acisindan Enhanced, FiveM vs. için Legacy. Enhanced çok daha iyi grafiklere sahip. Enhanced üzerinde oyun daha hızlı açılıyor bu arada. Teknik birçok iyilestirme de söz konusu. FPS olarak da Enhanced üzerinde daha çok FPS aliyorum ben mesela. RTX vs. avantajı da var. Online üzerinde de yeni araçlar, yeni özellikler vs. sunuyor Enhanced.

Son düzenleme:

Ben RT umursamadan düz versiyonu indirip kafam rahat oynardım. Vaktiniz varsa ikisini de deneyip seçin diyeceğim ama şöyle bir test var.

Evet hocam RT zaten bana görede gereksiz ama arabalar falan daha hızlıymış onlineda yenilikler var mış diye bir sormak istedim ama Legacy indirmeye koydum bile. Teşekkür ederim :)

Hikaye acisindan Enhanced, FiveM vs. için Legacy. Enhanced çok daha iyi grafiklere sahip. FPS olarak da Enhanced üzerinde daha çok FPS aliyorum ben mesela. RTX vs. avantajı da var.

Hikayeyi oynamam çok düşük ihtimal hocam ya şu sıralar hikayeli oyunlardan çok uzağım.
FiveM'e başlamak istiyorum ama arkadaşlarımı ikna edemedim onları ikna edersem Legacy daha iyi o zaman?