Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Şu üç modu yükledim ve bu hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım?
Bu yapılanları uygulayacağım ama bende olmayan dosyalar var.

1716379680555.webp

--

1716379637856.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mod dosyalarını tamamen silin, aşağıdaki klasörü indirin ve içindeki dosyaları direkt oyunun dosya konumuna sürükleyin. Türkçe yama kurduysanız "mods" klasörünü de silin ve tekrar kurun.

@Hans, sorun çözülürse ya da çözüldüyse çözümüyle beraber paylaşın. Sorun çözülmediyse de yardımcı olmak isterim.

Öncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler, fakat ben sorunumu sizden önce çözmüştüm.

Sorunun yüklediğim modlarla alakalı olduğunu biliyordum, fakat temiz GTA 5 dosyalarını bulamamıştım. Ben de biraz araştırınca bu forumdaki konuyu buldum.

Bende "ınstallers" klasörü yoktu ama "redistributables" klasörüm vardı. Galiba ikisi aynı işlevi görüyor. Oradaki fotoğrafa göre fazla olan dosyaların hepsini silip, Steam'den dosya doğrulama yaparak sorunu çözdüm.
Cahilliğime verin ama nerede indirme yeri?
Yok yav ne cahilliği, ben de az çekmemiştim.
linke tıklayınca karşına gelen beyaz sayfanın en aşağısına gelip bu kısımdan "download" kısmına bas
Ekran görüntüsü 2024-05-22 162136.webp

karşına gelen mavi başlıklardan bu başlığı bulup altı cizili gömülü linke tıkla
Ekran görüntüsü 2024-05-22 162217.webp

karşına gelen sayfada en aşağıda yine böyle bir kısım var, "download" kısmına basınca direkt indiriyor
Ekran görüntüsü 2024-05-22 162230.webp

indirilen dosyayı saklaman gerekebilir, neden böyle gerektiği de bilmiyorum ama zararı yok
1716384449773.webp

Yok yav ne cahilliği, ben de az çekmemiştim.
linke tıklayınca karşına gelen beyaz sayfanın en aşağısına gelip bu kısımdan "download" kısmına bas.
Eki Görüntüle 49123

Karşına gelen mavi başlıklardan bu başlığı bulup altı cizili gömülü linke tıkla.
Eki Görüntüle 49124

Karşına gelen sayfada en aşağıda yine böyle bir kısım var, "download" kısmına basınca direkt indiriyor.
Eki Görüntüle 49125
İndirilen dosyayı saklaman gerekebilir, neden böyle gerektiği de bilmiyorum ama zararı yok.
Eki Görüntüle 49130

Sorun devam ediyor.

Mod dosyalarını tamamen silin, aşağıdaki klasörü indirin ve içindeki dosyaları direkt oyunun dosya konumuna sürükleyin. Türkçe yama kurduysanız "mods" klasörünü de silin ve tekrar kurun.

@Hans, sorun çözülürse ya da çözüldüyse çözümüyle beraber paylaşın. Sorun çözülmediyse de yardımcı olmak isterim.

Son düzenleme:

Öncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler, fakat ben sorunumu sizden önce çözmüştüm.

Sorunun yüklediğim modlarla alakalı olduğunu biliyordum, fakat temiz GTA 5 dosyalarını bulamamıştım. Ben de biraz araştırınca bu forumdaki konuyu buldum.

Bende "ınstallers" klasörü yoktu ama "redistributables" klasörüm vardı. Galiba ikisi aynı işlevi görüyor. Oradaki fotoğrafa göre fazla olan dosyaların hepsini silip, Steam'den dosya doğrulama yaparak sorunu çözdüm.

Son düzenleme:
Çözüm