Makaleler
1
Rockstar Games 2013 yılında GTA 5 oyununu çıkardığı günden bu yana en çok ilgi gören oyunlardan birisi oldu. Gerek grafikleriyle gerekse içine kurulan modlar ile sevilen bir oyun oldu. Rockstar Games stüdyosunun ana şirketi Grand Theft Auto 5'in 200 milyondan fazla kopya sattığını bildirdi. Bu sayede oyun tarihinin en fazla satılan ikinci serisi oldu. En çok satılan birinci oyun 300 milyon ile Minecraft oldu.

IMG_20240519_204630.webp

Kaynak:11 Yaşındaki GTA 5'in Satışları 200 Milyon Kopyayı Geçti

Son düzenleme:
Rockstar Games 2013 yılında GTA 5 oyununu çıkardığı günden bu yana en çok ilgi gören oyunlardan birisi oldu. Gerek grafikleriyle gerekse içine kurulan modlar ile sevilen bir oyun oldu. Rockstar Games stüdyosunun ana şirketi Grand Theft Auto 5'in 200 milyondan fazla kopya sattığını bildirdi. Bu sayede oyun tarihinin en fazla satılan üçüncü serisi oldu. En çok satılan birinci oyun 300 milyon ile Minecraft oldu.

Eki Görüntüle 48147

Kaynak: GTA 5, 200 milyondan fazla satarak tarihin en çok satan üçüncü oyunu oldu
Hala güncel platformlara geldiği için şaşırılacak durum yok.

Ne oyundu be, ilk kez okuldan kaçıp oynamıştım bu oyunu lisede, saat sabahın 7'siydi ve mahallenin PS kafesinde yerin 1 kat altında ışıklar kapalıyken saatlerce tek başıma oynamıştım, 2013 Kasım aylarıydı, zerre görev yapmamıştım sadece boş boş terör estirmiştim, iyi bir bilgisayarım yoktu açmazdı bile ilk PC'ye çıksaydı ama şu an bu oyunu oynayacak her şeye sahip olmama rağmen o anki zevki asla alamıyorum.