Dream

Başarılı
Malum 10 seneyi aşkın bu anı bekliyorduk. Fragmanı da hemen hemen hepimizi heyecanlandırdı. Böyle bir oyundan beklentileriniz neler? Ben başlıyorum.

1- Haritasının büyük ve çeşitli olması.
2- Çocuk, bebek karakterler olması.
3- Vice City'de geçeceği için Tommy Vercetti'nin belki de Lucia'nın babası olması ve onu görmemiz. (Teori)
4- Mekaniklerinin, grafiklerinin gerçek hayata yakın olması.

Gibi gibi, ya sizin neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyunu şahsen online için alacağım. Tabii ki hikayesini oynayacağım ama çokta iyi bir hikaye beklemiyorum. Online tarafında çeşitlilik ve görevlerin zevkli olmasını istiyorum. GTA V Online da olan yavaş animasyonlar, yavaş geçişler, siyah ekranda kalmaların düzeltilmesi ve anti hile sisteminin güçlendirilmesini gibi beklentilerim var.

Malum 10 seneyi aşkın bu anı bekliyorduk. Fragmanı da hemen hemen hepimizi heyecanlandırdı. Böyle bir oyundan beklentileriniz neler? Ben başlıyorum.

3- Vice City'de geçeceği için Tommy Vercetti'nin belki de Lucia'nın babası olması ve onu görmemiz. (Teori)

Arkada Flash FM açıp gece sokaklarda dolaşırken her dolaştığımda farklı bir olay görüp gerçekçiliği iliklerime kadar hissetmek.

2015 yılında Rize'ye gittiğim zaman elime PS4 kolu almıştım, bilgisayar/konsol oyunlarıyla tanıştığım ilk an o andı. Oradaki abinin PS4'ün den GTA 5 oynayıp bundan daha güzel oyun mu var? Diye düşünmüştüm. O zamanlar da pedallı, 3 tekerlekli bir bisikletim vardı çok iyi hatırlarım hep sürerdim. 2015'de beni GTA 5 aşkı sardı tabi. 7. Sınıfta ilk kez bilgisayarım oldu ve 1 yıl hep Minecraft, Pubg mobile emulator gibi oyunları oynadım. Sonrasında GTA 5 aldım ve çok hevesle oynadım ama nedense sürekli olarak girdiğim bir oyun değildi. Bundan sonraki 2 yıl içerisinde oyun zevkim iyice gelişti.

Aslında konudan alakasız sayılır ama tanıştığım ilk oyun GTA 5'di ve benim için muazzamdı. Yeniden bir GTA oyunu çıkacak ve Rockstar games'in kötü oyun çıkaracağını düşünmüyorum. İlk başta hayal kırıklığı olacak demiştim ama öyle olmayacak gibi duruyor. Zaten Rockstar games detaylara önem veren bir firma, oyunu boş bırakmaz.

Ben oyunda diyalog kurulabilir NPC'ler, spor salonları, Banka soygunları, açık dünyada meslek sahibi olma, açık dünyada yemek yeme mekanları eklerdim ayrıca. Birde çoğu mekanın içine girilebilirdi.
Hatta oyuna kar eklenebilirdi. Etraf kar olurdu falan.

GTA6 için yetersiz olur. 2008'in fizik motorunu kullanmasınlar bir zahmet.
O fizik motoru güzel zaten ama araçların o kadar sağa sola yatması gerçekçilik değil. Ben etrafta dönerken o kadar sağa sola yatan araç görmedim? GTA 5'de ise gerçekçiliği çok bozmuşlar oyuncak araba sürüyoruz sanki.