GTA Vice City için mod önerisi

Diğer ikisi ne işe yarıyor hocam?
Diğer ikisi derken neyi kastettiniz? İndirdiğiniz "GTAVC.WidescreenFix" isimli arşive sağ tıklayıp "Klasöre çıkart" demeniz lazım. Burada çıkan klasörü GTA Vice City dosya konumunda bulunan "modloader" klasörüne atacaksınız. İsterseniz bir video örneği atayım oradan daha iyi anlarsınız. ModLoader kurmadıysanız onu da kurun.

Diğer ikisi derken neyi kastettiniz? İndirdiğiniz "GTAVC.WidescreenFix" isimli arşive sağ tıklayıp "Klasöre çıkart" demeniz lazım. Burada çıkan klasörü GTA Vice City dosya konumunda bulunan "modloader" klasörüne atacaksınız. İsterseniz bir video örneği atayım oradan daha iyi anlarsınız.

Silent Patch ile Cleo limit adjuster'ı diyorum.

Silent Patch ile Cleo limit adjuster'ı diyorum.
Ha anladım, kusura bakmayın. Silent Patch oyundaki çökme, bug gibi birçok sorunu fixliyor. Cleo Limit Adjuster ise FPS limitini otomatik olarak ayarlıyor. Siz sürekli kendiniz ayarlamak zorunda kalmıyorsunuz. GTA Vice City eski bir oyun motoruyla yapıldığı için FPS limitlenmediğinde siyah ekran, oyun kapanması gibi sorunlar yaşanabiliyor. Limit Adjuster ise bu sorunu çözüyor.

Ha anladım, kusura bakmayın. Silent Patch oyundaki çökme, bug gibi birçok sorunu fixliyor. Cleo Limit Adjuster ise FPS limitini otomatik olarak ayarlıyor. Siz sürekli kendiniz ayarlamak zorunda kalmıyorsunuz. GTA Vice City eski bir oyun motoruyla yapıldığı için FPS limitlenmediğinde siyah ekran, oyun kapanması gibi sorunlar yaşanabiliyor. Limit Adjuster ise bu sorunu çözüyor.
Teşekkür ederim hocam.

Geri
Yukarı Alt