Elektronik Gulikit KingKong3 Pro 1.799 TL

Yahu gamepad bu, membran olsa ne mekanik olsa ne aradaki farkı aratacak veya yaşatacak bir cihaz değil ki. Klavyeden bahsetsek eyvallah. Ayrıca KK3 şu anlık indirimde, önceki fiyatlarıdan ve RRP'sinden haberin yok, o kadar para verilip kasası geri dönüşüm pet ile 3D printed kadar kalitesiz hissettiren bir cihazdan bahsediyoruz. 2 yıl önce olsa evet güzel cihaz ama şu anda eski bir cihaz diyorum. Neredeyse tüm gulikit modellerini kullandım ve KK2 dışında hiçbirisi kaliteli sayılmaz tek önemli noktaları kimse kullanmazken hall effect kullanmaları, hall effect olmasa ismini bile duymayacağımız cihazlar.

KK3 Pro çıkalı 1 sene falan olmadı bile. KK3 Max dediğin de 1.5 sene falan oldu çıkalı. Belki dediğin KK2 Pro olabilir de o zaten piyasada kalmadı. Kalitesiz hissettiriyor dediğin de kaplama farkından dolayı. Siz alışmışsınız kaplamasız ABS plastik dokusuna adamlar işin içine ele daha iyi otursun kaymasın vs diye kaplama koyduklarında beğenmiyorsunuz ve kalitesiz görüyosunuz.

Ucuz birşeyler fiyat - performans olarak arıyosan KK3 Pro ya da bu attığıma bakabilirsin. Hazır indirimde zaten.

Ürün kaliteli, site güvenilir, fiyat çok iyi. İhtiyacı olan kaçırmasın.

Retro rengi de var, tabii pek sevmesem de o rengini:
Selamlar, gaming.gen.tr den aldığım KK3 Max d-pad arızalı çıkması sonucu iade ettim ve tekrardan gamepad arayışına girdim.
KK3 pro anladığım kadarıyla daha yeni bir model ve içinden çıkan ekstra tuşlar dışında pek bir farkı yok gibi. Nintendo Switch'te kullanmak için alacağım. Max'e göre Pro versiyonu neredeyse yarı fiyatına. Buna yöneleyim diyorum ne dersiniz?

Ayrıca site hakkında çok kötü yorumlar var. Satış sonrası iade garanti vs kabul etmiyorlarsa hiç bulaşmak istemem

Selamlar, gaming.gen.tr den aldığım KK3 Max d-pad arızalı çıkması sonucu iade ettim ve tekrardan gamepad arayışına girdim.
KK3 pro anladığım kadarıyla daha yeni bir model ve içinden çıkan ekstra tuşlar dışında pek bir farkı yok gibi. Nintendo Switch'te kullanmak için alacağım. Max'e göre Pro versiyonu neredeyse yarı fiyatına. Buna yöneleyim diyorum ne dersiniz?

Ayrıca site hakkında çok kötü yorumlar var. Satış sonrası iade garanti vs kabul etmiyorlarsa hiç bulaşmak istemem
Gaming.genTR en güvenilir firmalardan. Sadece Switch'de kullanacaksan alabilirsin evet.

Hocam böyle saçma şey olur mu? Ne demek yok?
Yeri yurdu belli değil mi bu adamların? Satış yapıyorsan 2 sene destek vermek zorundasın.
İade yaparsın ama işi yokuşa sürüyorlar. Kısacası zaten ulaşmak dert ve ulaşsan da iade kabul etmediklerinde THH yolu minimum 3 ay sürüyor. Ürün sağlam gelir mi gelir ama herhangi bir arıza durumunda destek göremezsiniz.

İade yaparsın ama işi yokuşa sürüyorlar. Kısacası zaten ulaşmak dert ve ulaşsan da iade kabul etmediklerinde THH yolu minimum 3 ay sürüyor. Ürün sağlam gelir mi gelir ama herhangi bir arıza durumunda destek göremezsiniz.
Valla orası biraz şans işi. Gaming.gen.tr den aldım arızalı geldi. İade destek süreci vs 3 günde iadesini yaptılar ancak orada da aynı kol 2500TL. Arada çok fark var. Bir riske girip alsam diyorum buradan

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt