Hızdan çok doğru bilgiye önem veriyorum. Gemini bu konuda daha iyi iş çıkarıyor mu?
Gemini ile 20 yıllık bir bilgisayar formatladim. 2 defa da android cihazlarımda sorun yaşadım hepsinde de doğru öneri verdi. Sadece kodlama tarafında ufak çaplı sıkıntılar var.

Hızdan çok doğru bilgiye önem veriyorum. Gemini bu konuda daha iyi iş çıkarıyor mu?
Free planda GPT bazen resmen bir tarafından bilgi uyduruyor. Gemini uygulamasında henüz bu durumu yaşamadım. Lakin belirteyim, yapay zekayı fazla kullanan birisi değilim. Sadece PDF özetlerinde vs.

Başlarda ChatGPT kullanıyordum Gemini bana göre daha mantıklı cevap veriyor detay istemediğim halde detaylı bilgi veriyor.
Free planda GPT bazen resmen bir tarafından bilgi uyduruyor. Gemini uygulamasında henüz bu durumu yaşamadım. Lakin belirteyim, yapay zekayı fazla kullanan birisi değilim. Sadece PDF özetlerinde vs.
Gemini ile 20 yıllık bir bilgisayar formatladim. 2 defa da android cihazlarımda sorun yaşadım hepsinde de doğru öneri verdi. Sadece kodlama tarafında ufak çaplı sıkıntılar var.
Kodlama yapan birisi değilim. Daha çok, dediğim gibi, teknik bilgiler konusunda destek istiyorum. Yemek tarifleri, bazen genel sorular vs. Görsel oluşturma falan da yapmıyorum.
GPT’de mesela en çok yaşadığım sorunlardan biri, bir sohbeti belli bir şeye odaklamama rağmen durmadan unutması. Bunun yaşandığını Gemini’de görmedim.

Telefon işlerinde ChatGPT daha iyi yanıt veriyor. Gemini yüzünden S9+'da Custom ROM kurulum hataları yapıyordum. Bilgisayar problemleri için sadece ChatGPT kullandım o da en son 4 ay öncedir. Gemini'yı sadece resim olarak kullanıyorum.

ChatGPT çok geride kaldı. Sadece Gemini rakibinde değil diğer yapay zekalardan da geride... Özellikle de ücretsiz versiyonu çok kolay kandırılabiliyor. Siri'den farkı yok şu an. Bu yüzden Gemini özellikle de "düşünen" kısmı hem hızlı hem de net yanıtlar veriyor. Gem oluşturma konusunda da gayet iyi. Root yetkisi olan bir Gem oluşturabilirseniz tadından yenmez.