usk

Başarılı
Merhaba, 2K monitör ihtiyacım var.

Çoğunlukla oyun oynamak için kullanacağım. Sırf rekabetçi oyunlar değil, daha çok tek oyunculu takılıyorum. Tabii ki dizi, film vb. izlemek için de istiyorum.

Şu anlık PC’de kullanmış olacağım fakat ilerde konsol aldığımda da bu monitörü kullanmayı düşünüyorum.

Şu anda bu bayağı hoşuma gitti: https://www.amazon.com.tr/MSI-G274QPF-E2-Gaming-Monitör/dp/B0CR9ZS4ZK/ref=asc_df_B0CR9ZS4ZK/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=710224268803&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=13391518471131213077&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9212413&hvtargid=pla-2293244771215&psc=1&mcid=db0bc83b01003a109fd4819b35b728a1&gad_source=4

Sadece dahili hoparlörü olmaması kötü ama bu bütçede ne kadar gerçekçi bir istek bilemedim.

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğiniz senaryo için en uygunu bu aslında ama şu anda stok yok sanırım. Kendim kullanıyorum. Memnun değil, aşırı memnunum ama bunun muadili varsa size önersinler bu fiyatlara gelir mi bilmem ama size 32'' öneririm tek oyunculu ve dizi/film için çok uygun gerçekten.

@BerkayZ87 hocam buna yakın bir monitör var mı güncel arkadaşa önerilecek?

Söylediğiniz senaryo için en uygunu bu aslında ama şu anda stok yok sanırım. Kendim kullanıyorum. Memnun değil, aşırı memnunum ama bunun muadili varsa size önersinler bu fiyatlara gelir mi bilmem ama size 32'' öneririm tek oyunculu ve dizi/film için çok uygun gerçekten.

@BerkayZ87 hocam buna yakın bir monitör var mı güncel arkadaşa önerilecek?
Çok teşekkürler. Evet gerçekten aşırı iyi gözüküyor. Stok olsaydı keşke.

Çok teşekkürler. Evet gerçekten aşırı iyi gözüküyor. Stok olsaydı keşke.
Ben çok araştırmıştım ve o zamanlar Technopat'ta Saint Lucia, @BerkayZ87 ve bir tane daha kişi epey överek detaylı bilgi vermişlerdi. Ben de araştırıyorum şu anda. 4K modeli G3223Q stokta var ancak küçük kardeşi bu yok nedense.

Ben de üstteki model VA 'yı öneriyorum kendim Viewsonic VX2780J kullanıyorum. Maalesef siyah muhabbeti çok sıkmaya başladı, parlaklığı açıyorsun ekran griye dönüyor, seyir zevki 0. Daha önce VS XG2405 ve AOC'un birkaç model IPS monitörünü denedim yıllardır 1000:1 kontrast ekranları dayayıp duruyorlar.

Ben de üstteki model VA 'yı öneriyorum kendim Viewsonic VX2780J kullanıyorum. Maalesef siyah muhabbeti çok sıkmaya başladı, parlaklığı açıyorsun ekran griye dönüyor, seyir zevki 0. Daha önce VS XG2405 ve AOC'un birkaç model IPS monitörünü denedim yıllardır 1000:1 kontrast ekranları dayayıp duruyorlar.
Bu tamamen kişisel tercih. Ben asla VA panel almam mesela. Ya OLED ya IPS. Sonraki monitörüm 4k oled olucak ama 240 Hz sürekli rekabetçi oynamadık ya gereksiz. IPS daha iyi renk derinliği veriyor bana göre özellikle hikayeli ve diablo, baldurs gate gibi oyunlarda