Raito
Gelişen
Ben 1.100 TL'ye aldım, iyi mi? 3 yıldır Ornata V2 kullanıyorum oyun için, değiştirmek istiyordum.
Hocam kullandım ben. Çok kötü bir klavye değil fakat 200 TL daha arttırıp alternatif klavyelere bakılabilirdi.Ben 1.100 TL'ye aldım, iyi mi? 3 yıldır Ornata V2 kullanıyorum oyun için, değiştirmek istiyordum.
Hocam kullandım ben. Çok kötü bir klavye değil fakat 200 TL daha arttırıp alternatif klavyelere bakılabilirdi.
Artıları var demiyorum klavye kötü değil zaten. Fakat dediğim gibi biraz daha para arttırıp r65 alabilirdiniz. Aula F75 alabilirdiniz.Alternatif klavyelere neden bakıyorum? Ne gibi artıları var 200TL'ye?
Bütçeyi 1000TL de arttırırım 2000TL de arttırırım da neden? 2K olan bir klavye bu klavyeden 2 kat daha mı iyi?
Hocam Royal kludge %65 yanlış şeye bakmayında, siz bilirsiniz hocam rica ederim.F75 güzelmiş ama 2 kat para vermeye değmez R65'i beğenmedim. İptal etmemi gerektirecek bir şey yok gibi.
Neyse sağ olun.
Gidip siparişi iptal etmeyin. Ayrıca Aula F75 gibi bir klavye de almayın. Alırsanız, bir problem yaşamanız durumunda satış sonrası destek alamazsınız. TEMU'nun son zamanlarda Türkiye için sunduğu satış sonrası hizmet gerçekten çok kötü. Ürünler depolarda kayboluyor; hem ürün elinize ulaşmıyor hem de para iadesi yapılmıyor. Üstelik ürün faturası da başka birinin adına kesildiği için, uğraşmakla da kalıyorsunuz. Hiç bu işlere girmeyin.F75 güzelmiş ama 2 kat para vermeye değmez R65'i beğenmedim. İptal etmemi gerektirecek bir şey yok gibi.
Neyse sağ olun.