Havit Gamenote KB900LBU klavye alınır mı?

1100 TL’ye ne alabilirdin ki? Hiçbir şey alamazsın. Üstelik bu klavye manyetikmiş, yani daha kaliteli. İnternette biraz araştırdım, ben de aldım. Bence fiyatına göre gayet iyi — sonuçta 1100 TL’ye manyetik bir klavye almışsın. Ayrıca ben daha önce farklı bir Havit klavye de kullandım: kalitelidi.

Alternatif klavyelere neden bakıyorum? Ne gibi artıları var 200TL'ye?
Bütçeyi 1000TL de arttırırım 2000TL de arttırırım da neden? 2K olan bir klavye bu klavyeden 2 kat daha mı iyi?
Artıları var demiyorum klavye kötü değil zaten. Fakat dediğim gibi biraz daha para arttırıp r65 alabilirdiniz. Aula F75 alabilirdiniz.

F75 güzelmiş ama 2 kat para vermeye değmez R65'i beğenmedim. İptal etmemi gerektirecek bir şey yok gibi.
Neyse sağ olun.

F75 güzelmiş ama 2 kat para vermeye değmez R65'i beğenmedim. İptal etmemi gerektirecek bir şey yok gibi.
Neyse sağ olun.
Gidip siparişi iptal etmeyin. Ayrıca Aula F75 gibi bir klavye de almayın. Alırsanız, bir problem yaşamanız durumunda satış sonrası destek alamazsınız. TEMU'nun son zamanlarda Türkiye için sunduğu satış sonrası hizmet gerçekten çok kötü. Ürünler depolarda kayboluyor; hem ürün elinize ulaşmıyor hem de para iadesi yapılmıyor. Üstelik ürün faturası da başka birinin adına kesildiği için, uğraşmakla da kalıyorsunuz. Hiç bu işlere girmeyin.

Zaten siz 1000 liraya manyetik bir klavye almışsınız ve satış sonrası desteği gerçekten sağlam bir yerden hizmet alıyorsunuz. Ben bu desteği deneyimledim; isterseniz bununla ilgili ayrı bir konu da açabilirim. Aynı klavyeden ben de aldım. Haftaya salı gününü tekrar bekleyeceğim, belki kulaklıklar da indirime girer.

Tavsiyem: Geri göndermeyin, kullanmaya devam edin. 1000 liraya manyetik klavye almışsınız sonuçta. Elbette 4000-5000 TL'lik ya da 3000-4000 TL’lik bir performans beklemeyin. Ama sizi üzeceğini de sanmıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt