Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Çıkış fiyatını düşününce bedava Potterhead'ler kaçırmasın. Tabi bence Hogwarts teması geçirilmiş bir Ubisoft oynunundan ileri gitmediği için hala parasına değmez, buna vereceğim parayla Outer Wilds+Sifu alırdım.
Helox
Üstün
Harry Potter seviyorsanız alınır.
Dracula
Üstün
Çıkış fiyatını düşününce bedava Potterhead'ler kaçırmasın. Tabi bence Hogwarts teması geçirilmiş bir Ubisoft oynunundan ileri gitmediği için hala parasına değmez, buna vereceğim parayla Outer Wilds+Sifu alırdım.
Potterhead dediniz geldim gelmesine... ama o kadar çok alacağım DLC vs. var ki bu ay. Zor gibi almam.
Pek ilgimi çekmiyor Harry Potter, fakat oyun olarak iyi midir? Yoksa sadece Harry Potter ilgililerini mi çeker?
10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
Oyun olarak eğer Harry Potter ilgini çekmiyorsa pekte bayıla bayıla oynayacağını sanmıyorum, açık dünya ögeleri bana kalırsa iyi değil. Ama HP evreni adına çok güzel bir oyun diyebilirim.Pek ilgimi çekmiyor Harry Potter, fakat oyun olarak iyi midir? Yoksa sadece Harry Potter ilgililerini mi çeker?
@Theafricanus Artık alabilirsin.
Hocam hangi platformda indirim?Oyun olarak eğer Harry Potter ilgini çekmiyorsa pekte bayıla bayıla oynayacağını sanmıyorum, açık dünya ögeleri bana kalırsa iyi değil. Ama HP evreni adına çok güzel bir oyun diyebilirim.
@Theafricanus Artık alabilirsin.![]()
10031
Becerikli
- Makaleler
- 1
Epic Games işte.
Yapışıyorum, teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-
Steam harcamasında cashback veren kartlar nelerdir?
- Kedy_Dremurr