Steam Hogwarts Legacy alınır mı?

Batshuayi

Uzman
Yer
İstanbul
Arkadaşlar 500TL'ye düşmüş Steam'de, Harry Potter ile gram bir alakam yok fakat merak ediyorum oyunu, sizce alınır mı? Sistemim rahat oynatır mı?

GTX 1660
i5 11400F
H510M-A Pro
32 GB 3200MHz RAM

Arkadaşlar 500TL'ye düşmüş Steam'de, Harry Potter ile gram bir alakam yok fakat merak ediyorum oyunu, sizce alınır mı? Sistemim rahat oynatır mı?

GTX 1660
i5 11400F
H510M-A Pro
32 GB 3200MHz RAM
Ağır bir oyundur. Bence almayın. Çünkü Harry Potter ile alakanız yokmuş. DLSS ve FG ile oynanılabilir belki.

Filmleri ile evreni dışında hikaye anlamında bir bağlantısı yok diye biliyorum, zaten karakterin Daniel Radcliffe olmaması ayrı bir ironik. Filmler de dönemi göre iyidir belki ama 18 yaşında birisi olarak geçen aylarda çocukken azıcık izlemiştim diye yeniden izleyeyim dedim ve bana overrated geldi. Boş diyaloglar ve olaylarla dolu, tamamen çocuklara hitap eden cringe animeler gibi. Oyunun da hikayesi zayıf ve aksiyon kısmına bazıları güzel gelmiş, bazıları sınırlı. Biraz oynayıp bırakmıştım, 500 TL'ye değecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Epic'te bir ara 330 TL'ye düşmüştü, cashbackler ile 270 TL'ye kadar iniyordu. Onu bekle bence illaki alacaksan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…