Detaylar
Kim cevapladı?Ağır bir oyundur. Bence almayın. Çünkü Harry Potter ile alakanız yokmuş. DLSS ve FG ile oynanılabilir belki.Arkadaşlar 500TL'ye düşmüş Steam'de, Harry Potter ile gram bir alakam yok fakat merak ediyorum oyunu, sizce alınır mı? Sistemim rahat oynatır mı?
GTX 1660
i5 11400F
H510M-A Pro
32 GB 3200MHz RAM
Black Plague
Uzman
Arkadaşlar 500TL'ye düşmüş Steam'de, Harry Potter ile gram bir alakam yok fakat merak ediyorum oyunu, sizce alınır mı? Sistemim rahat oynatır mı?
GTX 1660.
i5 11400F.
H510M-A Pro.
32 GB 3200MHz RAM.
Alınır.
Remus Lupin
Yetkin
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar 500TL'ye düşmüş Steam'de, Harry Potter ile gram bir alakam yok fakat merak ediyorum oyunu, sizce alınır mı? Sistemim rahat oynatır mı?
GTX 1660.
i5 11400F.
H510M-A Pro.
32 GB 3200MHz RAM.
Çok iyi oyun.
Remus Lupin
Yetkin
- Makaleler
- 1
GTX 1660.
i5 11400F.
H510M-A Pro.
32 GB 3200MHz RAM.
Hocam Harry Potter filmlerini izleyin eğer severseniz alırsınız.
Hocam Harry Potter filmlerini izleyin eğer severseniz alırsınız.
Hocam maleseef o kadar zaman ayıramam, eğer oyun Harry Potter sevenlere hitap ediyorsa ben uzaklaşayım oyundan.
Remus Lupin
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam maleseef o kadar zaman ayıramam, eğer oyun Harry Potter sevenlere hitap ediyorsa ben uzaklaşayım oyundan.
Hocam Harry Potter sevenlere hitap eden bir oyun değil ben evreni daha iyi tanımanız için dedim.
Filmleri ile evreni dışında hikaye anlamında bir bağlantısı yok diye biliyorum, zaten karakterin Daniel Radcliffe olmaması ayrı bir ironik. Filmler de dönemi göre iyidir belki ama 18 yaşında birisi olarak geçen aylarda çocukken azıcık izlemiştim diye yeniden izleyeyim dedim ve bana overrated geldi. Boş diyaloglar ve olaylarla dolu, tamamen çocuklara hitap eden cringe animeler gibi. Oyunun da hikayesi zayıf ve aksiyon kısmına bazıları güzel gelmiş, bazıları sınırlı. Biraz oynayıp bırakmıştım, 500 TL'ye değecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Epic'te bir ara 330 TL'ye düşmüştü, cashbackler ile 270 TL'ye kadar iniyordu. Onu bekle bence illaki alacaksan.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Steam harcamasında cashback veren kartlar nelerdir?
- Kedy_Dremurr