5330

Deneyimli
Ryzen 5600X.
RX6700 (10GB)
16 GB XPG D35 RAM.

Ultra ayarlarda RAM yetmiyor maalesef takılmalara sebep oluyor. FPS 70 genelde ama 15.5GB kadar RAM kullanıyor, high TAA yüksek ayarında sıkıntı olmuyor. 90 FPS takılma yok ama bazı efektler yok. Sizce RAM alayımayımı mı? Bekliyeyim mi yoksa oynayayım mı?

Son düzenleme:
Açıkçası oyunun tek olayı grafikleri basit bir senaryo ve zayıf, tam RPG bile diyemeyeceğim mekaniğe sahip. Ultra ve High kısmında kıyaslama videoları vardır mutlaka o şekilde karar verebilirsiniz.

Her oyun Ultra'da oynanacaksa ohoo. High ayarlarda tabii ki oynanır ne olacak.

En çok sevdiğim film in oyunu biraz takıntı olmuş grafik olayı bende.

Açıkçası oyunun tek olayı grafikleri basit bir senaryo ve zayıf, tam RPG bile diyemeyeceğim mekaniğe sahip. Ultra ve high kısmında kıyaslama videoları vardır mutlaka o şekilde karar verebilirsiniz.

Bakmıştım süpürgede bir de büyü ışıklarında bazı efektler yok.

Genelde ultra ile high arasında doğru düzgün grafik farkı olmuyor. Bence her ayarı otomatik ayarlamak yerine, kendi optimize ayarlarınızı yapabilirsiniz. Bazı ayarlar grafikleri fazla etkilemeyip performansı bayağı düşürebiliyor.

Son düzenleme:
Ben Ultra da oynuyorum çoğunlukta olduğu gibi bende de 16 GB RAM var evet oyun ham VRAM, hem de RAM de sınırları zorluyor fakat bende 12 en fazla 13GB gibi kalıyor.